Iberia Plus

Iberia Plus nudi svojim članovima mogućnost sakupljanja Avios poena na Iberia letovima i partnerskih avio kompanija. Poeni se mogu sakupljati i korišćenjem hotelskog smeštaja, usluga rent-a car kompanija i drugih partnerskih kompanija.

Program lojalnosti sadrži i Iberia Kids Plus karticu koja je namenjena deci od 2 do 11 godina, a sadrži pogodnosti prilagođene deci.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Registracija je besplatna i dostupna svima. Možete se registrovatni na web stranici avio kompanije. Potrebno je uneti tražene podatke, nakon čega se dobija referentni broj kartice na koju se sakupljaju avios poeni.

Sakupljanje milja

Iberia-Plus-sakupljanje-milja

Avios poeni se sakupljaju pri svakom Iberia letu i na letovima avio kompanija članica OneWorld alijanse. Mimo navedenog, mogu se sakupljati korišćenjem usluga kod preko 90 partnerskih kompanija: renta-a car kompanija, hotela itd.

Avios poeni se mogu kupiti na web stranici ukoliko fale za neke benefite i pogodnosti.

Trošenje milja

Sakupljeni poeni se mogu trošiti na sledeće pogodnosti:

  • nagradni let
  • prelazak na višu klasu putovanja
  • hotelski smeštaj, rent-a car
  • specijalne ponude
  • avio karte i za saputnika
  • avio karta sa popustom
  • rezervacija sedišta po izboru

Sakupljeni poeni se mogu pokloniti ili prebaciti na račun druge osobe. Takođe, postoji opcija da se određena usluga ili let kupi u kombinaciji novca i poena. Ukupan broj sakupljenih milja možete da vidite u svakom trenutku online na svom nalogu.

Statusi članstva

Iberia-Plus-statusi

Pored Avios poena mogu se sakupljati i Elit poeni koji omogućavaju napredovanje po statusima članstva. Oni se mogu sakupiti na letovima avio kompanije Iberia, Vueling i oneworld alijanse.

Nivoi članstva

Plata: 1100 poena, 25 % bonus poena, prijava na let na biznis šalterima, dodatna količina prtljaga, prioritetno ukrcavanje (oneworld Ruby status).

Oro: 2250 poena, prekoračenje brze trake, priostup VIP salonima, VIP parking, oneworld Sapphire status)

Platinum: 12500, dva besplatna prelaska na višu klasu putovanja, 22.500 Avios poena unapred kada je potrebno, transport od aerodroma limuzinom (oneworld Emerald status).

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Ivana

Svi u mojoj porodici su članovi ovg programa lojalnosti – čak i moja deca. Mnogo je načina da se sakupljaju milje a i da se troše …imalu lepu ponudu za decu…

5 godina ago

Review Iberia Plus.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *