Flypass

Flypass program lojalnosti bez ikakve obaveze i doplate nudi svojim putnicima šansu da sakupe milje pri svakom letu. Milje (KMiles) se sakupljaju prilikom svakom leta, u kojoj meri zavisi od segmenata leta, vrste usluge i same tarife.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

check-in

Registracija – prijava za ovaj program lojalnosti se može izvršiti na sajtu Air Malta avio kompanije. Sastoji se od par jednostavnih koraka koji uglavnom podrazumevaju unošenje ličnih podatka.

Kliknite ovde i registrujte se. Na mail će vam stići broj kartice koji je neophpdno da unesete prilikom online kupovine avio karata. Ako slučajno zaboravite to da uradite, prilikom predaje prtljaga na aerodromu recite šalterskom službeniku da vam unese karticu u avionsku kartu i samim tim zabeleži milje.

Sakupljanje milja

putovanje-avionom

Svakim letom ove avio kompanije putnici sakupljaju milj. Zavisno od klase kojom se leti i od destinacije varira i broj milja koje se mogu sakupiti. Broj poena na nalogu raste tek kada se završi putovanje.
Bonus milje koje putnici mogu dobiti zavise od njihovog trenutnog nivoa članstva.

Trošenje milja

Flypass-trosenje-milja

Sakupljene milje putnici mogu iskoristiti da pređu na višu klasu, mogu boraviti u salonima na aerodromima gde ova avio kompanija saobraća, kao i za nagradne letove.

Statusi članstva

program-lojalnosti-kartice

Postoje 3 nivoa članstva u ovom programu lojalnosti.

Flypass statusi

  • Temporary Tier Level – kao registrovani član Flypass programa lojalnosi, putnici automatski imaju status privremenog članstva. Nakon što sakupe 10.000 KMmiles-a, tokom jedne kalendarske godine, prelaze na Permaent Tier status.
  • Permanent Tier Level – ovaj nivo članstva donosi mnoge benefite kao što su prioritet na listi čekanja, bebama se let ne naplaćuje, garanciju rezervacije, 5 kg dodatnog prtljaga, posebni šalteri za ček in itd.
  • Diamond Tier Level – da bi se dostigao ovaj status, mora se sakupiti 35.000 KMiles-a.  U ovaj broj milja se ne računaju nagradno stečene milje. Kako je status podložan obnavljanju, putnici moraju svake godine imati novih 35.000 milja.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

Vera

U kojim salonima sve mogu trositi milje ?

5 godina ago

Review Flypass.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *