Capricorn Program

Capricorn Program je program lojalnosti avio kompanije Ewa Air. Baziran je na principu sakupljanja poena pri svakom Ewa Air letu i trošenju istih na pogodnosti u ponudi.

Za razliku od drugih avio kompanija gde se poeni ili milje sakupljaju na razne načine (korišćenje usluga partnerskih hotelam rent-a car agencija, restorana, bankovnih kartica, trgovine u online radnjama i sl) unutar ovog programa poeni se sakupljaju isključivo na letovima sa avio kompanijom Ewa Air.

Broj poena zavisi od dužine leta i destinacije. Isto tako, na osnovu broja sakupljenih poena se može odabrati let po želji sa polaskom iz Majote.

Aviokompanije članice

Registracija

online-registracija

Registracija je dostupna svima, besplatno. Potrebno je skinuti formular sa sajta avio kompanije. Nakon što se popuni sa potrebnim podacima, može se skenirati i poslati na mejl ili direktno predati na nekoj od poslovnica avio kompanije. Više informacija možete naći ovde.

Nakon registracije dobija se referentni broj računa na koji se sakupljaju poeni nakon svakog obavljenog leta.

Sakupljanje milja

let

Ovaj program lojalnosti omogućava sakupljanje poena pri svakom letu sa avio kompanijom Ewa Air.

Broj poena zavisi od dužine leta i destinacije. Stoga se broj poena kreće od 125 do 175.

Potrebno je odražavati i obnavljati broj sakupljenih poena u jednoj kalendarskoj godini, kako ne bi istekli. Svakako, nakon neaktivnosti u određenom vremenskom intervalu, poeni se gube.

Sakupljeni poeni se ne mogu preneti na drugu osobu, kao ni putovanja.

Trošenje milja

Sakupljeni poeni

Mogu se trošiti na letove avio kompanije Ewa Air. U zavisnosti od odabrane destinacije varira i broj poena koji je potrebno imati kako bi se dobila nagradna avio karta u jednom pravcu. Svi letovi su sa polaskom iz Majote.

Broj poena se kreće od 3000 do 3500.

Statusi članstva

status

Unutar ovog programa lojalnosti nema statusa članstva, već se sakupljeni poeni koriste isključivo na nagradne letove u ponudi. To su, kao što je prethodno navedeno, letovi u jednom pravcu sa polaskom iz Majote.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Manja

Gde se može registrovati? Ne nalazim na stranici avio kompnije opciju za registraciju …

4 godine ago

Review Capricorn Program.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *