Planirate let do bavarskog grada smeštenog na jugu Nemačke, a tražite najpovoljnije cene? Na našem sajtu možete brzo i lako online rezervisati avio karte kompanija Ryanair na relaciji Banja Luka Memingen.

pronadji-let-cta-dugme

Cena avio karte za Memingen

Avio karte u oba smera možete kupiti po ceni već od 51€. Preporučujemo vam da rezervaciju odradite što pre, jer vrednost karata raste kako se bliži dan leta. Takođe, imajte na umu da ovaj iznos varira i u zavisnosti od broja preostalih mesta u avionu.

ikonica-avio-karta-7

Rezervišite avio karte u par koraka

  • Troslovne kodove za Banja Luku (BNX) i Memingen (FMM) unesite u prazna polja na početku stranice. Odredite datume polaska i povratka i kliknite na dugme za pronalazak letova.
  • Odaberite jedan let od ponuđenih, upišite lične podatke vezane za putnike, odredite način plaćanja i možete završiti rezervaciju vaše avio karte.

Red letenja

Avio kompanijom Ryanair na ovoj relaciji možete leteti dva puta nedeljno:

  • do 31. marta: utorkom i subotom – polazak u 19:50h (dolazak u 21:10h)
  • od 31. marta: utorkom u 20:30h (dolazak u 21:45h) i subotom  u 20:40h (dolazak u 21:55h)

Ovaj let je direktan i sva poletanja su sa aerodroma Banja Luka, dok je sletanje na aerodromu Memingen, koji je od istoimenog grada udaljen 3.8km.

ikonice-red-letenja

Dozvoljeni prtljag

Ručni prtljag

Maksimalne dozvoljene dimenzije ručnog prtljaga koji smete da unesete u avion su 40x20x25cm. Napominjemo da svu tečnost (proizvodi do 100ml) upakujete u providne zip kesice. Maksimalna zapremina je jedan litar.

Predati prtljag

Ukoliko želite, možete poneti i predati prtljag, ali se on uvek dodatno naplaćuje. Sve dodatne informacije pogledajte ovde.

ikonica-prtljag-6

Smeštaj u Memingenu

Ako vam je, nakon što ste obezbedili avio karte za direktne i jeftine letove iz Banja Luke, neophodan smeštaj, kompletnu ponudu hotela, hostela i apartmana pogledajte na ovom linku.

Ana Bogojevic

Todor

Rezervacija avio karte je bila prelaka – ja i sestra smo uzeli za direktan let i osim sto se isplati, jer su karte stvarno najjeftinije, Memingen je savršen! 🤩✈️

2 godine ago

Review Banja Luka Memingen avio karte.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.