Tamo gde se reka Drava sa Alpa spušta u Panonsku niziju, na obroncima Pohorja, nalazi se drugi po veličini grad u Sloveniji. Kupite avio karte na liniji Beograd Maribor i upoznajte ‘prestonicu’ Donje Štajerske.

Veliko industrijsko sedište nekadašnje republike, danas je značajan kulturni, obrazovni i turistički centar ove planinske zemlje, prepoznatljiv po zelenilu, vinogradima i izuzetnoj arhitekturi.

Predivno okruženje u blizini metropole, muzeji, dvorci, tvrđave i spomenici, samo su delić ponude i razlog sve većeg broja posetilaca, avanurista i zaljubljenika u prirodu.

Kako jednostavno rezervisati avio karte iz Beograda za Maribor?

U dva prazna polja za pretragu destinacija, na samom početku stranice, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i MBX za Maribor).

Kada ste odredili datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Pojaviće vam se lista letova sortiranih po ceni i dužini trajanja. Nakon što izaberete onaj koji vama najviše odgovara, možete da završite rezervaciju avio karte koja je potpuno besplatna.

SlovenijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte na relaciji Beograd Maribor, iz širokog izbora posebno izdvajamo:

  • Lent
  • Mariborski Dvorac
  • Pokrajinski muzej
  • Glavni trg
  • Pohorje

Kompanija Croatia Airlines povremeno leti do Maribora, a jeftine i pristupačne cene letova potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Šetajući se gradskim centrom naići ćete na brojne suvenirnice i prodavnice sa autentičnim proizvodima, unikatnim predmetima i umetninama. Popularna trgovačka oblast je duž Vetrnjske ulice i u blizini Grajskog trga.

U Jurčičevoj ulici, koja je smatra omiljenom pešačkom zonom, možete videti radnje sa domaćim i stranim brendovima. Odeću i obuću poznatih robnih marki pogledajte i u Gosposkoj ulici i trgu Leona Štuklja.

Ako pored kupovine želite i da se zabavite, preporučujemo obilazak tržnih centara. Najposećeniji su Europark Maribor i Qlandia.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najvećem gradu Donje Štajerske turizam je jako razvijen, a smeštaj po najpristupačnijim cenama pronađite na linku hoteli u Mariboru.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Slovenački

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

MBX

ikona naslovaAerodromi Maribor

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Doris

Ocarao me je centralni trg i sto su ljudi preljubazni

5 godina ago

Review Maribor.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *