avion-10Rezervišite avionske karte za Gvadalupe i upoznajte najveće ostrvo Malih Antila. Smešteno u centralnoj Americi, nalazi se između Atlantika i Karipskog mora.

Kristifor Kolumbo je prvi evropljanin koji je otkrio i nazvao ovu egzotičnu destinaciju izuzetne prirode i predivnih plaža po španskom svecu i hodočasniku.

Prepoznatljiv po proizvodnji ruma i uzgoju šećerne trske i banana, Gvadalupe postaje sve atraktivnije turističko odredište putnika širom sveta.

GvadalupeDržava
Severna AmerikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko ste isplanirali putovanje za Gvadalupe, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Nacionalni park Gvadalupe
  • Podvodni rezervat Žak Kusto
  • Pointe a Pitre
  • Vodopade Carbet
  • Plaže

Kako da kupite avio karte za Gvadalupe?

Na ovo predivno ostrvo možete otputovati avio kompanijom Air France, a jeftine avionske letove potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Grad Gvadalupe poznat je po velikim i čestim sniženjima, pa vam svakako preporučujemo da obiđete i njihove tržne centre.

Hrana (restorani)

Hrana

Ova administrativna regija je bogata restoranima, na svakom uglu vas čeka neko novo gurmansko iskustvo. Mi vam preporučujemo da probate jela iz kuhinje restorana Alemao do Litoral, King Falafel i Papa Jay’s Southern Quezine.

Kreolska kuhinja predstavlja živopisan spoj uticaja iz Južne Amerike, Evrope, Afrike, Kariba i Azije. Ovo je sasvim dovoljan razlog da se uputite na Francuske Karibe i uživate u jelu i piću. Probajte tipični lokalni specijalitet – kopnenu krabu sa ljutim paprikama i svežim kokosom, slatkovodne rakove i pire od banana.

ikona naslovaHoteli

hotel-i-smeštaj

Ako planirate da odmor provedete na najvećem ostrvu Malih Antila i kada obezbedite avio karte za Gvadalupe, veliku ponudu smeštaja po najpristupačnijim cenama pogledajte na linku hoteli na Gvadalupeu. Obratite pažnju na opremljenost hotela, kao i njegovu udaljenost od atrakcija.

Preporučujemo da svoj boravak planirate van kišne sezone koja traje od juna do oktobra meseca.

ikona naslovaTransport

transport-sa-aerodroma

Dok ste na Gvadalupeu možete se voziti javnim prevozom u koji spadaju metro, autobuske linije, taksi vozila ili iznamljenim vozilom.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Francuski

ikona time-zone

GMT -5:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

PTP

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Gvadalupe

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

bojan

Ilija

Nisam ni razmišljao o ovoj zemlji dok na tv-u nisam video kako izgleda. Od tada mi je velika želja da posetim ovo čarobno ostrvo!

5 godina ago

Review Gvadalupe.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *