Rezervišite avio karte za Čang Mai i upoznajte predivan grad na severu Tajlanda na reci Ping, okružen mističnim planinama, zelenilom i bujnom vegetacijom.

Metropola koju često nazivaju i “Ružom severa”, osnovana pre sedam vekova kao prestonica drevnog Lana kraljevstva, postala je budistički centar u ovom delu Azije.

Prepoznatljiva po brojnim pagodama i hramovima, prirodnim bogatstvima i atrakcijama, jedna je od omiljenih turističkih destinacija zemlje.

pronadji-let-cta-dugme

TajlandDržava
AzijaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ako ste odlučili da posetite Čang Mai i svoj odmor provedete u ovom gradu, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Hram Wat Phra That Doi Suthep
  • Centar umetnosti i kulture
  • Park slonova
  • Jezero Huay Tung Tao
  • Bua Tong “lepljive” vodopade

Kako da kupite avio karte za Čang Mai?

Do “Ruže severa” iz Beograda možete doći avio kompanijom Etihad Airways peko Abu Dabija i Bankoka, a najjeftinije letove potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Kupovina u Chiang Mai je više orijentisana ka ručno pravljenim stvarima nego bilo gde drugo na Tajlandu. Grad je okružen fabrikama i radionicama u kojima možete gledati zanatlije kako prave stvari koje se kasnije prodaju. Čak u nekim radnjama možete i naučiti zanat pravljenja suvenira i stvari. Posetivši takva mesta, sigurno ćete naići na zaista jedinstvene suvenire.

Grad je dom relativno skromnog broja tržnih centara, ali ima impresivan izbor lokalnih pjaca. Takođe, postoje mnogi butici i prodavnice u stilu galerije, koji prodaju umetnost, antikvitete i ručno pravljene suvenire. Područje Nimman Road nudi zanimljivo i originalno iskustvo kupovine, a predmeti u ponudi su vrlo dobre vrednosti i kvaliteta.

Hrana (restorani)

Hrana

Evo lista 5 najbolje ocenjenih restorana u Chang-Mai-u:

  • Freshtime
  • David’s Kitchen
  • Doo Dee Restaurant & Bar
  • LEON DE Nimman
  • The Service 1921 Restaurant & Bar

ikona naslovaHoteli

hotel

Nakon što ste pronašli i obezbedili najpovoljnije avio karte, potrebno je rezervisati i pravi smeštaj. Najveći izbor hotela i apartmana možete pogledati na ovom linku.

ikona naslovaTransport

Transport

Postoji nekoliko načina za obilazak Chiang Mai-a, uključujući poznata tuk-tuk vozila i privatna iznajmljena vozila. Ovaj grad na severu Tajlanda takođe ima aerodrom i sopstvenu železničku stanicu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

THB

ikona language

Tajlandski

ikona time-zone

GMT +7:00

ikona plug

100 - 127 V
(Tip A)

ikona airport

CNX

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Čang Mai

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

bojan

Martin

Nedavno sam gledao neku putopisnu emisiju i prvi put čuo za Čang Mai i oduševio sam se. Baš bih voleo da posetim taj deo sveta, obiđem budističke hramove i upoznam kulturu. Vidim da ni avio karte nisu skupe. Čekam i nadam se nekom letu po promo ceni 😉

5 godina ago

Review Čang Mai.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *