Kupite avio karte za Osijek i posetite najveći slavonski grad, smešten u ravničarskom delu istočne Hrvatske, nedaleko od ušća reke Drave u Dunav.

Prepoznatljiv po velikom broju uređenih parkova i zelenila, crkava i katedrala, predstavlja finansijsko i kulturno sedište regije, burne i dinamične prošlosti.

Monumentalne palate, muzeji, galerije i prostrani trgovi uz nezaobilaznu kuhinju i lokalne specijalitete, simboli su koje ne smete propustiti i u kojima ćete zaista uživati.

Avio karte za Osijek – kako kupiti?

Veoma jednostavno avionske karte možete rezervisati i online kupiti na našem sajtu. Popunite na početku stranice datum polaska i povratka i kliknite na dugme Pronađi letove. Avio kompanija Croatia Airlines ima najbolje cene i konekcije za letove iz i ka Osjeku.

HrvatskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Avio karte za Osijek možete rezervisati online, a najznačajnije znamenitosti koje možete obići i upoznati su :

  • Tvrđa
  • Gornji Grad
  • Donji Grad
  • Muzej Slavonije
  • Zoološki vrt

ikona naslovaShopping

Šoping

Ručno rađene umetnine, suvenire i autentične predmete možete naći šetajući centralnim gradskim jezgrom. Brojne radnje sa garderobom domaćih i stranih brendova pogledajte u blizini trgova Slobode i Ante Starčevića. Odeću i obuću poznatih robnih marki videćete i u izlozima podzemnog prolaza, Pothodnik.

Juvelirnice i prodavnice sa ekskluzivnijom garderobom potražite u ulicama Kapucinska, Županijska i Josipa Strossmayera. Jako popularni tržni centri u kojima sve što želite možete kupiti na jednom mestu su Supermarket, Portanova i Avenue Mall.

ikona naslovaHoteli

hoteli

U najvećem slavonskom gradu i prestonici kulinarstva, širok izbor smeštaja  po povoljnim i pristupačnim cenama pronađite na linku hoteli u Osijeku.

ikona naslovaTransport

transport

Prevoz je dobro organizovan i pokriva ceo grad sa dve tramvajske i osam autobuskih linija.

Vrednosna kartica ili Butra je beskontaktna, prepaid kartica limitirana iznosom uplaćenog novca. Jedna vožnja maksimalno može da traje 45 minuta. Prilikom presedanja obavezna je prijava i odjava kartice na automatu. Karticu možete dopuniti na svakom kiosku gde stoji oznaka “GPP – prodajno mesto”.

Kada odlučite da. karticu više nećete koristiti, možete je vratiti na prodajno mesto uz povrat kaucije od 20 kuna. Jednokrata karta se može kupiti kod vozača i važi za jednu vožnju.

Dnevna karta je papirnata karta koja važi za neograničeni broj vožnji u svim vozilima i zonama u danu u kojem je kupljena.

Autobuska stanica u Osijeku

Autobuska stanica je smeštena na adresi Bartola Kašića 70, u blizini železničke stanice. Uz samu stanicu nalazi se i  tramvajsko stajalište na kojem se zaustavlja tramvaj broj 2 i autobuska stanica na kojoj staju autobusi br. 2 i 7A.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

HRK

ikona language

Hrvatski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip C)

ikona airport

OSI

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Osijek

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Grozdan

bucan i saobracajem pretrpan grad

5 godina ago

Review Osijek.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *