Kupite avio karte za Lagos i upoznajte najveći grad i nekadašnju prestonicu Nigerije. Smešten u istoimenoj laguni na jugoistoku zemlje, nalazi se na kopnu i grupi ostrva koja su od Atlantskog okeana zaštićena dugim peščanim sprudovima.

Nakon Kaira, najmnogoljudnija metropola Afrike koja se užurbano širi i razvija, finansijski je centar regiona, jedna od najznačajnijih luka na kontinentu i sve popularnija turistička destinacija.

Okružen brojnim plažama i prirodnim lepotama, može se pohvaliti muzejima, galerijama, egzotičnim parkovima i specifičnom arhitekturom koja predstavlja jedinstveni spoj različitih uticaja.

Kako da u par koraka rezervišete avio karte za Lagos?

Na početku stranice nalaze se prazna polja za pretragu u koja je neophodno uneti troslovne kodove gradova (BEG za beograd i LOS za Lagos).

Nakon što odredite datume putovanja i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Iz liste sortiranih letova izaberite odgovarajući i završite rezervaciju koja je besplatna.

NigerijaDržava
AfrikaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti koje morate posetiti u Lagosu

atrakcije-i-znamenitosti

Ako rezervišete avio karte za Lagos, znamenitosti koje se preporučuju su:

  • Nacionalni muzej
  • Trg Tawafa Balewa
  • Lekki centar
  • Park slobode
  • Plaže

Kompanije KLM Airlines i Egyptair saobraćaju do Lagosa, a povoljne cene avionskog prevoza nađite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Na najboljoj pijaci u gradu, Jankara  Market, pored svežih namirnica, voća i povrća možete naći veliki izbor suvenira, lokalnih proizvoda i garderobe. Na Lekki Art Market-u potražite karakteristične umetnine, skulpture i tradicionalne drvene maske.

Odeću i obuću poznatih svetskih brendova, ali i ekskluzivne modne marke najbolje je pogledati u nekoj od velikih prodavnica. ‘Concept stores’ kako se nazivaju, sve su popularniji, a izdvojićemo Grey Velvet, Temple Muse i Alara.

Ako kupovinu želite da obavite na jednom mestu, predlažemo obilazak tržnih centara, a najposećeniji su The Palms Shopping Mall, Ikeja City Mall i Mega Plaza.

ikona naslovaHoteli

Gde odsesti u Lagosu?

hoteli

U najvećem gradu najmnogoljudnije afričke zemlje smeštaj po povoljnim i pristupačnim cenama može se pronaći na linku hoteli u Lagosu.

Ukoliko možete, posetu metropoli planirajte van kišne sezone koja traje od marta do novembra meseca.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

NGN

ikona language

Engleski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip D)

ikona airport

LOS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dragojla

Cijene su visoke, kupila sam nekoliko suvenira

5 godina ago

Review Lagos.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *