Kupite avio karte za Belfast i posetite glavni i najveći grad Severne Irske. Smešten na severoistoku ostrva, na ušću reke Lagan u Irsko more, nalazi se u Ujedinjenom Kraljevstvu okružen brdima.

Važna luka i trgovački centar, prepoznatljiv po brodogradnji i nastanku Titanika, sedište je kulture i ekonomije u ovom delu zemlje, sa dugom i burnom istorijom.

Metropola koja se razvijala uporedo sa napretkom industrije, danas je prava kosmopolitska prestonica, koja zelenilom, mnoštvom sadržaja, dobrim provodom i izuzetnim muzejima zauzima sve značajnije mesto na turističkoj mapi monarhije.

Velika BritanijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

turisticke-atrakcije

Ukoliko rezervišete avio karte za Belfast, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Museum Titanic
  • Belfast Castle
  • Ulster Museum
  • Stormont
  • Zoo

Gde da kupite avio karte za Belfast?

Do prestonice Severne Irske putujte kompanijama British Airways i Norwegian, a jeftine avionske letove pronađite na našem sajtu.

Hrana (restorani)

Hrana

Svaka porodica u Irskoj ima svoj recept za soda hleb, ručno ispisan na papiru koji se čuva u porodici. Glavni sastojak – soda bikarbona je u svakom receptu, dok svaka porodica dodaje ostale sastojke shodno svom ukusu. Neki dodaju pivo i ostale namirnice koje mu daju neobičan ukus, dok neki vole kad je hleb sladak.

Dok boravite u Belfastu nemojte preskočiti da probate morske plodove na njihov način. Neka jela koja se mogu svrstati u tradicionalna su svakako: irska čorba, kolkenon, crno-beli puding (koji nije sladak, već se pravi od mesa) i mnoga druga koja možete videti na meniju restorana koje budete obilazili dok ste u Belfastu.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Pre polaska u prestonicu Severne Irske, najveći izbor povoljnog i pristupačnog smeštaja može se naći na linku hoteli u Belfastu.

ikona naslovaTransport

transport

Svoj prevoz do grada možete naći na aerodromu. Na aerodromu, na području predviđenom za taxi vozila, možete videto samo ona taxi udruženja koja su dobila dozvolu od aerodroma. Ukoliko želite, možete unpared rezervisati svoje vozilo, na linku ovde.

Možete uhvatiti voz, koji polazi sa aerodroma i ide do Centralne železničke stanice u Belfastu. Od aerodroma do obližnje stanice, odakle voz polazi za grad, možete stići besplatnim shuttle autobusom, koji kreće sa aerodroma.

Autobusi saobraćaju svakih 30 min na relaciji aerodrom-centar grada, i vožnja traje svega 10tak min. Karte možete kupiti kod vozača ili na info-pultu, na aerodromu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

GBP

ikona language

Engleski i Irski

ikona time-zone

GMT

ikona plug

220 - 240 V
(Tip G)

ikona airport

BFS

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Belfast

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Caja

Najbolji klabing, samo zbog toga sam isla

5 godina ago

Review Belfast.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *