Sukhoi SuperJet 100

avionSukhoi SuperJets-100 je postao deo flote aviokompanije Aeroflot 2011. godine. Trenutno je 50 aviona ovog tipa u floti.

Avion karakterišu unapređene performanse poletanja i sletanja kao i smanjenje nivoa buke. Namenjen je kratkolinijskim i srednjelinijskim letovima.

Prva letelica u kojoj su motor i vazdušni okvir dizajnirani zajedno kako bi optimizovali performanse. Kombinacijom ruskih dizajnerskih i proizvodnih sposobnosti sa najnovijim sistemima širom sveta ovaj model postavio je standarde ekonomičnosti, ekološku efikasnost i udobnost putnika u avionu sa 100 sedišta.

Karakteristike aviona Sukhoi SuperJet 100

Ovo je prvi model aviona sa 100 sedišta koji koristi uprabljački sistem ‘fly by wire’, koji podrazumeva prenošenje komadni pilota elektronskim putem, umesto mehanički. Odusustvo mehaničkih kablova eliminiše dugotrajno odražavanje inspekcije, što znatno umanjuje troškove održavanja.

Opremljen je centralizovanim sistemom za održavanje koji beleži i analizira podatke o održavanju i brzo dijagnostifikuje greške. Ovim se svakako postižu manji troškovi i manji zastoji u sučaju kvara.

Može se pohvaliti i integrisanom modularnom avionikom, koja omogućava brzu i efikasnu nadogradnju, sa smanjenim troškovima. Ima i mogućnost povezivanja na međunarodni računarski sistem vazduhoplova. Mrežna arhitektura smanjuje korišćenje kablova, što znači i manju težinu, a i manje troškove.

Udobnost na letu pre svega

Sedišta Sukhoi SuperJet 100 su šira od ostalih konkurenata što u kombinaciji sa većim prostorom za noge, pružiće putnicima potpuni ugođaj i udobnost. Ovaj model ima najširi prolaz, kojim osoblje može nesmetano da obavlja svoj radne zadatke. Karakterišu ga i niže postavljeni pretinci za odlaganje ručnog prtljaga, što putnicima omogućava da sa lakoćom odlože i po potrebi dohvate svoje torbe.

Da pogledate stranicu proizvođača i saznate koje karakteristike ima ovaj avion kliknite ovde.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: Sukhoi

Model: SuperJet 100

Kapacitet sedišta: 30-38

Dužina: 29.90m

Raspon krila: 27.80m

Brzina krstarenja: 840km/h

Visina krstarenja: 12.500m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Bogdanka

odlicni novi avioni

5 godina ago

Review Sukhoi SuperJet 100.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *