ATR 42-600

avion-19ATR 42-600 je dvomotorni turbo propelerski avion koji je proizvela francusko-italijanska kompanija ATR. Najnovija tehnološka poboljšanja su dominantna uz zadržavanje poznatih prednosti aviona ATR. Povećanje učinka, smanjena potrošnja goriva, novi izgled putničke kabine su odlike ovog aviona.

Poslednjih godina vazduhoplovno tržište se umnogome razvijalo, a najveći akcenat je svakako stavljen na sekundarne i tercijalne aerodrome, sa ciljem da se povežu na globalnom nivou.

Zahvaljujući zajednici ove letilice i ATR 72-600 avio kompanije su dobile fleksibilnost odabira najpovoljnijeg vazduhoplova.

Ovaj model predstavlja savršenu zamenu za male turbopopere i mlaznjake. Ono što ga čini privlačnim je ekonomičnost koju postiže zahvaljujući manjim kapacitetima i niskim troškovima putovanja.

Aviokompanija Aegean Airlines u svojoj floti poseduje dva tipa ovog aviona.

Olympic Air avio prevoznik ima dva aviona ovog tipa u svojoj floti.

Avion prikladan za sve vrste životne sredine

Povezuje ljude gde god da se nalaze i ima mogućnost pristupa svim vrstama aerodroma, onih sa uskom ili pak neasfaltiranom pistom. Pristup najzahtevnijim aerodromima omogućava povezivanje loklanih zajednica i njegovanje društvenog i ekonomskog properiteta.

Ukoliko vas interesuje unutrašnjost aviona, kliknite ovde.

Ovaj avion opisan je kao optimalna letelica koja daje najbolju ekonomičnost na tržištu sa nenadmašivim terenskim performansama i izuzetnu udobnost tokom leta. Efikasnost troškova i izuzetne performanse su nešto što ga čini pogodnim za otvaranje novih ruta i pristupu onim rutama na kojima ne pogoduju veći avioni. Udobna sedišta i LED osvetljenje obezbediće vam pun užitak tokom leta.

Zainteresovani ste da rezervišete avio kartu za let ovim avionom, to možete učiniti klikom na link Jeftine avionske karte.

Udobna kabina

ATR nastavlja da postavlja nove standardne na tržištu kontinuiranim inovacijama. Među najnovijim poboljšanjima su svakako nova sedišta, koja pored uštede na težini daju i veću širinu, za veću udobnost putnika. Dostupna je i bežična konekcija, koja omogućava putnicima povezivanje tokom leta.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: ATR 42-600

Model: 42-600

Kapacitet sedišta: 48

Dužina: 22.67m

Raspon krila: 24.57m

Brzina krstarenja: 556km/h

Visina krstarenja: 7620m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Blazenka

Bas je udobno bilo. Sedsta su veca, pa ima prostora (doduse neki debeli je sedeo pored mene), ali let je prosao kako treba

5 godina ago

Review ATR 42-600.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *