Airbus A321-211

avionU poređenju sa svojim prethodnikom, avionom Airbus A320, ovaj avion ima snažniji motor, pojednostavljeni sistem goriva, veće gume koje omogućavaju bolje kočenje. Udoban je za putovanje, u biznis klasi ima 82cm prostora za noge, u ekonomskoj klasi 74cm.

Avio kompanija Austrian Airlines raspolaže sa tri ovakva aviona, predviđena za kratke i srednjelinijske letove.

Ovaj avion se nalazi u sklopu flote Aer Lingus avio kompanije.

Karakteristike aviona Airbus

Pripada porodici Airbus A320 aviona, koji imaju kratki i srednji domet i usko telo i koriste se kao komercijalni putnički avioni za prevoz od 185 do 236 putnika. Pojavio se šest godina nakon originalnog A320. Ono što je svakako svim modelima aviona iz porodice Airbus zajedničko je mogućnost pilota da upravljaju svakim od ovih modela jednako, zahvaljujući obuci koju prolaze, kao i i upravljačkom sistemu koji koriste, a to je ‘fly by wire’. Ovaj sistem omogućava lakšu kontrolu aviona pilotu, jer se komande koje zadaje prenose elektronski, a ne mehanički. S obzirom na ovo, ima manje kablova, a i samim tim je smanjena težina aviona.

Osim što ste na ovom letu svakako u sigurnim rukama stručnog osoblja, koji imaju potporu jednog od najboljih, ako ne i najbolji sistem, prostrana i udobna sedišta će vam obezbediti da potpuno bezbrižno i komforno uživate u letu, kako i priliči.

Za više detalja o ovom avionu kliknite ovde.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: Airbus

Model: A321-211

Kapacitet sedišta: 200

Dužina: 44.5m

Raspon krila: 34.1m

Brzina krstarenja: 980km/h

Visina krstarenja: 11.900m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Paja Patak

Zadovoljan sam – petica prava

5 godina ago

Review Airbus A321-211.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *