Airbus A318-111

avion-26Airbus A318-111 nudi neverovatnu efikasnost goriva, pouzdanost i udobnost putnika. Njegov stalan kvalitet naglašava inovativnost i brilijantnost u srcu Airbusa. Ovi avioni su opremljeni za vrhunsku uslugu sa sedištima koja se pretvaraju u potpune ležajeve.

Karakteristike aviona

Airbus A318-111 je najmanji avion u porodici Airbus A320. Prevozi 107 do 132 putnika i ima maksimalni domet od 5.700 km. Završna montaža letelice održana je Hamburgu. Namenjen je prevashodno usluzi kratkog dometa, iako British Airways koristi avion na aerodromu London City do transatlantske rute aerodroma JFK (mada sa prelazom u Shannon-u za dopunu goriva).

Avion deli zajedničku ocenu sa svim ostalim varijantama porodice Airbus A320, omogućavajući postojećim pilotima porodice A320 da lete avionom bez potrebe za daljom obukom. To je komercijalni avion koji je sertifikovan od strane Evropske agencije za vazduhoplovnu bezbednost za operacije strmog pristupa, što omogućava letove na aerodromima kao što je London City.

Airbus A318 Elite namenjen je tržištu srednjeg dometa za letove udaljene do 4.000, sa izborom dva rasporeda kabine za do 18 putnika, a pokretani su CFM motorima. Comluk Aviation je postao lansirani kupac naručivši tri aviona A318 Elite.

Opcionalni uređaji, koji će biti dostupni i na ostalim modelima porodice Airbus A320, a proizvodi ih vazduhoplovni prostor Koreje, što će povećati domet letelice na 5.930 kilometara kao i model dvoklasne konfiguracije sedišta.

Ovaj avion nalazi se u okviru flote avio kompanije TAROM, koja poseduje 4 ovakva aviona.

Kliknite ovde da pogledate stranicu proizvođača aviona.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: Airbus

Model: A318-111

Kapacitet sedišta: 107

Dužina: 31.45m

Raspon krila: 34.10m

Brzina krstarenja: 850 km/h

Visina krstarenja: 7000m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Andjelija

Ima puno prostora za noge izmedju sjedista tako da mi je let pao mnogo lakse

5 godina ago

Review Airbus A318-111.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *