Copa Airlines

Copa Airlines je nacionalni avio prevoznik smeštena u Panami. Osnovana je 1947. godine,  kada su započeti domaći letovi u okviru Paname. Interkontinentalni letovi uspostavljeni su tokom osamdesetih godina 20. veka.

Trenutno leti prema 80 destinacija  u okviru Severne, Centrale i Južne Amerike i prema Karibima. Glavni aerodrom je Tocumen. Članica je Star Alijanse.

Poletite iz suncem okupane Paname do Meksiko Sitija ili belih peščanih plaža Kankuna. Ukoliko ste ljubitelj brazilske kulture, posetite grad večite energije i pozitivnog duha, Sao Paolo.

Dozvoljena količina predatog prtljaga zavisi od uslova avionske karte i destinacije u kojoj se leti. U okviru ekonomske i biznis klase, putnici imaju pravo na besplatn količinu predatog prtljaga.

U ekonomskoj klasi na domaćim i međunarodnim letovima putnici mogu da uživaju u ukusnim obrocima, raznovrsnoj ponudi pića, HD ekranima i magazinima.

Biznis klasa donosi višestruke benefite i maksimalne pogodnosti- od sedišta u privatnom prostoru,vrhunsku  gastrnomsku ponudu sa selekcijom pića.

U kratkom video materijalu možete da pogledate pogodnosti ekonomske i biznis klase u okviru putničke kabine.

WEB CHECK-IN

Na let avio kompanije Copa Airlines možete se prijaviti putem interneta.  Potrebno je uneti prezime, tačno kao u pasošu, broj karte ili rezervacije ili broj programa lojalnosti ConnectMiles. Nakon toga moguće je odštampati boarding kartu. Prijava za let je dostupna 24h pre poletanja.

Ako imate kućnog ljubimca, putujete sa psom vodičem ili vam je potrebna posebna asistencija na letu, možete poslati specijalni zahtev avio kompaniji.

Sladjana Rašović

Damir

Leteo sam do Kariba u ekonomkoj klasi.. Predobar je osecaj – imaju super hranu, odlicna pica i izbor filmova mi se dopao.

4 godine ago

Review Copa Airlines. Odustani od odgovora

Share
Published by
Sladjana Rašović

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago