ANA ili All Nippon Airways je najveća japanska aviokompanija, sa sedištem u Tokiju. Ova avio kompanija je nastala 1952. godine, danas leti u preko 97 destinacija, sa svojom flotom koja broji 236 aviona.

Dobitnica je velikog broja nagrada – za najbolju uslugu na aerodromu, za najljubaznije osobolje, itd. Članica je poznate Star Alijanse.

WEB CHECK-IN

Ukoliko se odluče za online čekiranje, putnici to moraju obaviti 24h pred planirani let ili najkasnije 75min pre istog na sajtu kompanije. Potrebno je da imate podatke pasoša i broj elektronske avio karte.

Međutim, za neke letove nije moguće čekiranje pred sami let, npr. internacionalne letove, tako da na to treba dodatno obratiti pažnju. Putnici koji putuju sa bebama se ne mogu online čekirati.

Jelena Seratlic

Ksenija

Preukusna hrana, udobna sjedista. Super iskustvo

5 godina ago
Milena Krstic

Danijela Colic

Prijatno sam se iznenadila avio kompanijom ANA. Cene za avio karte su pristupacne i bas imaju dobru mrezu destinacija koje pokrivaju. Meni je inace zelja da idm u Tokijo, pa se nadam da cu online preko Abago i da kupim avionske karte za porodicu preko ove avio kompanije. Obavestavajte me molim vas o svim promocijama!

5 godina ago
marko

Marko Nikolic

Bio sam sa Ana Airways do Kjota. Preljubazno osoblje.

5 godina ago

Review ANA. Odustani od odgovora

Share
Published by
Jelena Seratlic

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago