Air Austral

Air Austral je avio kompanija čije se sedište nalazi na aerodromu Roland Garros na ostrvu Ruinion, francuskoj prekomorskoj teritoriji u Indijskom okeanu. Redovno saobraća do prestonice Francuske – Pariza, Južne Afrike, Tajlanda, Indije i brojnih drugih odredišta u Indijskom okeanu. Kompanija ima osam aviona u floti i zapošljava oko 900 ljudi.

Istorija

Air Austral je osnovan u decembru 1974, od strane lokalnog biznismena. Bila je to prva komercijalna avio kompanija prekomorske teritorije Reunion, tad poznata kao Reunion Air Services (RAS).

WEB CHECK-IN

Online prijava za let je dostupna 24 sata pre zakazanog vremena poletanja. Putnici moraju imati sa sobom sve putne dokumente: elektronsku kartu i pasoš i uneti podatke koji se od njih traže.

Prijava se zatvara 60 minuta pre planiranog polaska aviona. Putnici mogu odabrati i svoje sedište: dostupno maksimalno za 9 putnika (odraslih i dece) koji zajedno putuju na istoj rezervaciji.

Ako je putovanje samo sa ručnom prtljagom, putnici treba da odštampaju bording kartu i ponesu putna dokumenta, a zatim nastave kroz obezbeđenje pravo do kapije za ukrcavanje. Policijske provere mogu biti prilično dugačke. Da bi putnici imali dovoljno vremena, savetuju se da uvek budu na aerodromu najmanje 30 minuta pre roka za prijavu na let.

Neuspešna prijava

Ako je prijava odbijena ili ako je let otkazan ili odložen najmanje dva sata, neophodno je informisati se na šalteru za prijavu za prava putnika, posebno u pogledu naknade i pomoći.

Marko Bajcetic

Popaj

Let od Pariza do St Denis. Usluga kakva je bila pre 30 godina – profesionalno, pažljivo, kao i kvalitet i količina ugostiteljske usluge koju nisam video godinama

4 godine ago

Review Air Austral. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago