O aerodromu

Inzbruk, poznat kao Kranebiten (Innsbruck Airport – Kranebitten), je najveći međunarodni aerodrom u Tirolu, zapadnoj Austriji. Udaljen je u proseku 4km od centra grada Inzbruka. Aerodrom je otvoren 1925. godine i zadužen je za regionalne letove u području oko Alpa, kao i nekoliko sezonskih letova ka međunarodnim destinacijama u Evropi.

Aerodrom je najprometniji tokom zimske sezone.

Osnovne informacije

ikona airport

INN

ikona money

EUR

ikona naslovaLounges

Lounge-salon-na-aerodromu

Tyrol Lounge – smešten na prvom spratu u blizini kapije 11. Moderni sadržaji upareni sa regionalnim elementima i visokokvalifikovanim dizajnom stvaraju ugodnu atmosferu dobrodošlice. Savršen način da putnici ispune vreme dok čekaju let.

Salon nudi: tople i hladne lagane obroke, osveženja, biblioteku i tri posebne prostorije za rad namenjene poslovnim putnicima. Radno vreme salona je od ponedeljka do petka od 05:30h do 19:00h, subotom od 05:30h do 19:30h i nedeljom od 05:30 do 19:00h.

ikona naslovaWiFi

wifi

Aerodrom Kranebiten je u potpunosti prekriven internetom. Putnici i posetioci ga mogu koristiti neograničeno, besplatno.

ikona naslovaCheck In

check-in

Prijava na let je moguća na web stranici određene avio kompanije ili putem njene mobilne aplikacije ukoliko je to moguće.

Na aeorodromu Inzbruk se nalazi ukupno 20 check in šaltera. Otvaraju se 2h a zatvaraju 40 minuta pre leta, čak i u slučajevima kada let kasni.

ikona naslovaTransfer Zona

transfer-zona

Aerodrom se sastoji od jednom malog terminala koji je otvoren 1064. godine. Na njemu su ujedno dolasci i odlasci za domaće i međunarodne letove.

ikona naslovaTransport sa aerodroma

transport-sa-aerodroma

Od aerodroma do centra grada putnici mogu koristiti sledeće oblike prevoza:

Autobus

Autobuska linija F povezuje aerodrom sa glavnom autobuskom stanicom u gradu. Vreme putovanja je oko 20 minuta. Više o redu vožnje i kupovini karata možete naći ovde.

Taxi

Vozila više kompanija su smeštena ispred zgrade terminala. Cene vožnje su fiksne i variraju u zavisnosti od destinacije.

Rent-a car

Na aerodromu se nalaze kancelarije oko šest rent-a car kompanija. Imaju u ponudi veliki izbor automobila.

ikona naslovaParking i garaža

parking

Aerodrom Inzbruck raspolaže sa 450 parking mesta na otvorenom i 1200 u višespratnoj garaži. Mašine za plaćanje se nalaze na ulazu sale za dolaske i garaže. Parking je besplatan prvih 20 minuta.

ikona naslovaFree Shop

Free-shop

Putnicima su dostupne radnje i butici sa dobrom ponudom od vina i pića, preko poslastica do parfema i kozmetike. Mogu se takođe odmoriti u nekom od restorana i barova. Mogu koristiti i sledeće usluge menjačnica i bankomata, kancelarije za izgubljeno i nađeno.

ikona naslovaLica sa invaliditetom

lica-sa-invaliditetom

Pored određenih parking mesta u neposrednoj blizini terminala. Aerodrom nudi i liftove i toalete prilagođene osobama sa invaliditetom i umanjenom sposobnošću kretanja.

ikona naslovaMapa aerodroma

Aerodrom Inzbruk mapa

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Miloje

Odličan aerodrom. Lako smo se snašli nakon sletanja. Autobusko stajalište je blizu terminala tako da nije bilo problema oko prevoza.

5 godina ago

Review Kranebiten Inzbruk.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *