O aerodromu

Aerodrom Hurgada (Hurghada International Airport) je međunarodni aerodrom u Egiptu, koji se nalazi 5km jugozapadno od centra istoimenog grada i čuvenog turističkog centra. Jedan od najmodernijih aerodroma na kontinentu poseduje 2 terminala, 20 gejtova, a posle kairskog aerodroma, najprometniji je u Egiptu.

Ukoliko vas interesuje red letenja ili želite da saznate do kojih sve destinacija saobraćaju avioni iz Hurgade, kliknite ovde i pogledajte sve detalje.

Osnovne informacije

ikona airport

HRG

ikona money

EGP

ikona naslovaWiFi

wifi

WiFi je neograničen i besplatan na aerodromu.

ikona naslovaCheck In

check-in

Savetuje se da putnici sami provere sa svojom avio kompanijom kada moraju biti najranije na aerodromu, kao i sve ostale procedure za prijavu na let.

Za online čekiranje neophpdno je da putnik poseduje validan dokument za putovanje (pasoš) i elekotronsku kartu. Kod većine avio kompanija unosi se prezime i ime putnika i šifra rezervacije ili broj elektronske avio karte.

ikona naslovaTransfer Zona

transfer

Putnici koji presedaju na aerodromu moraju imati na umu da je između lokalnih letova najmanje vreme potrebno putniku da se ukrca sa jednog leta na drugi 30 minuta, dok je između lokalnih/međunarodnih, međunarodnih i međunarodnih/lokalnih letova 1 sat i 30 minuta.

ikona naslovaTransport sa aerodroma

transport-sa-aerodroma

Autobus sa aerodroma Hurgada

Autobuska stanica se nalazi pored aerodroma. Autobus saobraća do centra grada, a putovanje traje oko 20 minuta.

Taksi

Vozila se nalaze ispred aerodroma. Putovanje do centra grada traje 15 minuta.

ikona naslovaParking i garaža

parking

Parking je smešten pored samog aerodroma. Postoje parking mesta za kratkoročno (odmah ispred terminala) i dugoročno parkiranje (unutar parkinga pored aerodromske zgrade).

ikona naslovaFree Shop

Šoping

U okviru odeljka za polaske postoje duty free shop prodavnice u kojima se mogu naći lokalni proizvodi, suveniri, hrana, dnevna štampa/magazini, cigarete i alkoholna pića. Na aerodromu Hurgada se takođe nalaze bankomati i menjačnice.

ikona naslovaLica sa invaliditetom

lica-sa-invaliditetom

Aerodorom omogućava putnicima u invalidskim kolicima nesmetano kretanje. Ukoliko putnici žele specijalnu asistencije na aerodromu, moraju unapred rezervisati ovu uslugu prilikom kupovine avio karte.

ikona naslovaMapa aerodroma

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Marko Bajcetic

Sunčica

Meni lično jako drag aerodrom, sa vrlo ljubaznim osobljem i brzim procedurama

5 godina ago

Review Hurgada.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *