TAP Miles&Go

Tap Miles and Go je program lojalnosti koji pruža mogućnost dobijanja nagradnih milja za svaki obavljeni let aviokompanijom Tap Air Portugal kao i partnerskim aviokompanijama.

Putnici milje mogu iskoristiti za usluge na letu, besplatan let Tap Air Portugal i partnerskih aviokompanija, svakodnevnu kupovinu, za brojne popuste.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

TAP-Miles-and-Go-registracija

Registracija može da se izvrši na web stranici Tap Air Portugal Miles&Go login. Potrebno je u određena polja uneti lične podatke, kontakt adresu nakon toga putnik dobija korisničko ime i šifru koja mu omogućava da pristupi svom nalogu i ima pregled o miljama.

Sakupljanje milja

Miles&Go program lijalnosti sakupljanje milja

Milje mogu da se sakupljaju na letovima Tap Air Portugala i partnerskih aviokompanija. Iznos milja koji možete sakupiti je proporcionalan dužinom leta ali i varira u skladu sa izabranom destinacijom:

 • u okviru Evrope i Severne Afrike u zavisnosti od izabrene tarife možete sakuputi 10%, 40%, 70%, 100%, 150%, 200% milja
 • na interkontintalnim letovima u zavisnosti od izabrane tarife možete sakupiti 10%, 50%, 100%, 150%, 200% milja.

Članovi kluba TAP Miles&Go imaju specijalne privilegije, pravo na dodatne milje, izbor omiljenog sedišta, prioritetna prijava na let.

Trošenje milja

Milje možete potrošiti na različite načine:

 • avio karta na Tap Air Portugalu, na partnerskim aviokompanijama, u okviru Star Alijanse
 • upgrade- prelazak na višu klasu
 • transfer milja- poklon milje
 • put oko sveta sa miljama
 • hotelski smeštaj, kupovina, rent-a car agencije
 • mogućnost trošenja milja na sezonske letove
 • donacija u dobrotvorne svrhe

Statusi članstva

TAP-Miles&Go-statusi

Statusne milje koje putnik skuplja neophodne su za sticanje višeg statusa u okviru programa. Nakon osnovnog statusa članstva , putnici mogu da steknu:

 • Srebrni nivo:  potrebno je sakupiti 30 000 statusnih milja, pogodnosti koje putnik dobija: 25% više milja, prioritetna prijava na let, rezervacija omiljenog sedišta, pristup salonu, ekskluzivni servisi, prioritetno ukrcavanje
 • Zlatni nivo: potrebno je sakupiti 70 000 statusnih milja, pogodnosti koje putnik dobija: 50% više milja, prioritetna i posebna prijava na let za Star Alliance mrežu, ne podleže plaćanju određenih penala, pristup salonu, više prtljaga, bonus milje koje ne mogu da isteknu.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Radisav Aloric

Toliko sam sakupio milja- i posao sam na put oko sveta ! sve je bilo fenomenalno..

5 godina ago

Review TAP Miles&Go.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *