Suma

Suma je program lojalnosti kojim klijenti mogu zaraditi milje na letovima avio kompanije Air Europa i njenim partnerskim avio kompanijama. Milje se takođe mogu iskoristiti za razne proizvode i usluge koje nude drugi saradnici i partneri programa Suma.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

suma-registracija

Registracija se može učiniti putem internet stranice Suma program lojalnosti check in ili pozivom korisničkog centra avio kompanije. Nakon prijave mogu se uneti svi svoji podaci kao i informacije svojih redovnih saputnika.

Dakle, svaki put kad se napravi rezervacija sve informacije i podaci se automatski popunjavaju. To će uštedeti vreme u procesu kupovine i nije potrebno pamtiti i unositi broj SUMA kartice.

Sakupljanje milja

Sakupljanje milja je vrlo jednostavno. Mogu se sakupiti na letovima Air Europa ili na letovima koje obavlja bilo koja avio kompanija u Sky Team alijansi ili drugim partnerima u programu lojalnosti SUMA.

Takođe, mogu se sakupiti koristeći usluge parterskih hotela, rent-a car kompanija, banaka, menjačnica, butika i online prodavnica.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na neke od povoljnosti u ponudi:

  • avio karte na letovima Air Europa, Sky Team alijanse i njenih partnerskih avio kompanija
  • prelazak na višu klasu
  • na neke od usluga partnerskih hotela, rent-a car kompanija itd.

Milje se mogu kupiti ili pokloniti – do 100 000 milja godišnje.

Statusi članstva

suma-statusi
SUMA program lojalnosti statusi članstva

Pored nagradnih milja mogu se sakupljati i statusne milje koje omogućavaju napredovanje po statusima članstva:

Suma: status koji dobija svaki novi član programa lojalnost; prioritet na listi čekanja, biznis bonus.

Silver: 18 000 milja ili 14 letova, 50% bonus milja, prioritet na listi čekanja, prijava na let na biznis šalterima, prioritetno ukrcavanje, besplatan izbor sedišta, 1 komad dodatnog prtljaga, prtljag sa prioritetom.

Gold: 32 000 milja ili 26 letova, 75% bonus milja, prioritet na listi čekanja, prijava na let na biznis šalterima, prioritetno ukrcavanje, besplatan izbor sedišta, 1 komad dodatnog prtljaga, prtljag sa prioritetom, korišćenje brze trake, pristup VIP salonima i garantovano mesto u avionu.

Platinum: 60 000 milja ili 50 letova, prtljag sa prioritetom, korišćenje brze trake, pristup VIP salonima i garantovano mesto u avionu, prioritet na listi čekanja, prijava na let na biznis šalterima, prioritetno ukrcavanje, besplatan izbor sedišta, 1 komad dodatnog prtljaga, prelazak na biznis klasu.

Status članstva važi jednu kalendarsku godinu, dok stečene milje ističu nakon 18 meseci ukoliko je putnik neaktivan.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Peđa

Već sam dve godine član ovog programa lojalnosti. Zadovoljan sam mogućnošću trošenja milja … Iskoristio sam ih na smeštaj u nekom od hotela, na prtljag kao i na neke avio karte.

5 godina ago
dunja

Katarina

odličan program

5 godina ago

Review SUMA.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *