Skypass

Kao član ovog programa lojalnosti prilikom svakog leta kompanije Korean Air, putnici sakupljaju milje, dobijaju ekskluzivne ponude i promocije od avio kompanije. Članstvo se ne naplaćuje.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

skypass-registracija

Registracija se vrši na sajtu avio kompanije, sastavljena je od par jednostavnih pitanja. Pitanja su lične prirode: ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, itd.

Kliknite ovde i prijavite se za članstvo u SkyPass benefit program. Nakon popunjenog obrasca, na mail će vam stići potvrda i verifikacija naloga. Potvrda će sadržati i broj kartice koji je potrebno da priložite prilikom svake kupovine avio karata preko kompanije Korean Air.

Sakupljanje milja

putovanje-avionom

Prilikom svakog leta koji saobraća ova avio kompanija se skupljaju milje. Takođe, milje se mogu sakupiti prilikom letenja sa partnerskom avio kompanijom ili korišćenjem usluga poslovnih partnera ove avio kompanije.

Trošenje milja

hotel

Svoje sakupljene milje putnici mogu trošiti na nekoliko načina:

  • Nagradne karte
  • Apgrejd na višu klasu putovanja
  • Korišćenje usluga salona
  • Besplatan višak prtljaga

Spisak svih objekata gde možete iskoristiti sakupljene milje pronaći ćete na svom online nalogu.

Statusi članstva

debit-card

Svaki novi član ovog programa lojalnosti automatski dobija Skypass karticu, koja predstavlja početni nivo. Nakon određenog broja skupljenih milja, putnici stiču pravo da pređu na neki od naprednijih nivoa.

Skypass statusi

  • Morning Calm Club – da bi se dostigao ovaj nivo, potrebno je 50.000 milja. Milje su validne 2 godine.
  • Morning Calm Premium Club – 500.000 milja je potrebno da bi se stiglo do ovog nivoa. Milje su validne uvek, nemaju vremensko ograničenje.
  • Million Miler Club – najviši nivo članstva ovog programa lojalnosti. Potrebno je milion milja da bi se došlo do ovog nivoa.

Kako svaki sledeći nivo članstva omogućava veći konfor, udobnost i benefite preporučujemo vam da uvek prijavljujete broj kartice pre kupovine avionske karte. Ukoliko zaboravite da unesete broj, možete i naknadno da upišete stečene milje, ali je u tom slučaju neophodno da se direktno obratite avio kompaniji.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Jacques

Postao sam član programa lojalnosti sasvim slučano- tako sam i slučajno dobio nagradni poklon- novi Iphone X

5 godina ago
Jelena Seratlic

Uros

Bas mi dobre ponude salju, obavezno se prijavite za ovaj program lojalnosti!

5 godina ago

Review SkyPass.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *