Sky Pearl Club

Program lojalnosti Sky Pearl Club  je baziran na principu sakupljanja milja pri svakom letu avio kompanijom China Southern Airlines. Poene prikupljate i korišćenjem usluga njenih partnera (hoteli, avio kompanije, turističke agencije, zdravstveni centri itd.).

Sakupljene milje se mogu dalje iskoristiti za razne povoljnosti koje avio kompanija nudi.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Sky-Pearl-Club-registracija

Registracija se može obaviti na web stranici avio kompanije. Besplatna je  i dostupna svim putnicima. Kliknite ovde da se registrujete. Na mail će vam stići potvrda da je nalog otvoren i broj kartice koji je potrebno da unosite prilikom online kupovine avio karte.

Najmlađi putnici, od 2 do 12 godina starosti, se mogu registovati na Little Pearl  u sklopu ovog programa lojalnosti, gde se popunjavaju njihovi podaci sa podacima roditelja.

Sakupljanje milja

Milje se sakupljaju na svakom China Southern Airlines letu i letu njenih partnerskih avio kompanija. Prema klasi putovanja se dobija i određeni broj milja. Takođe, sakupljaju se i pri korišćenju usluga renta-a car kompanija, restorana, radnji i online butika, turističkih agencija, odsedanjem u nekom od hotela i sl.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na neke od sledećih pogodnosti:

  • nagradna karta
  • upgrade na višu klasu putovanja

Navedene pogodnosti se odnose na China Southern Airlines letove i njenih partnerskih avio kompanija.

Statusi članstva

Asiana-Club

Pored nagradnih milja mogu se sakupljati i statusne milje koje omogućavaju napredovanje u statusima članstva.

Sky Pearl Club nivoi

Sky Pearl Silver – 15% statusnih milja, prijava na let na posebnom šalteru, dodatnih 10kg prtljaga kod težinskog koncepta prtljaga, i 1 dodatni komad kod komadnog koncepta prtljaga. Status omogućava pristup određenim salonima, prioritetno ukrcavanje, iskrcavanje i dostava prtljaga sa prioritetom.

Sky Pearl Gold – 30% statusnih milja, prijava na let na posebnom šalteru, pristup VIP salonu i mogućnost da se povede jedna osoba, dodatnih 20kg prtljaga ili 1 komad dodatnog prtljaga. Putnicima je omogućeno prioritetno ukrcavanje i iskrcavanje i dostava prtljaga sa prioritetom.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Kupac avio karata

Jednoga dana kada budem leteo ovom avio kompanijom mozda se i registrujem za sakupljanje milja.. Da lete iz Beograda ja bi bio srecan

5 godina ago

Review Sky Pearl Club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *