Royal Orchid Plus

Program lojalnosti Royal Orchid Plus je jedinstvena prilika za putnike da ostvare popust prilikom kupovine avio karata i iskoriste raznolike povoljnosti koje program nudi.

Sakupljene milje mogu da se iskoriste za besplatnu avio karta kao i mnogobrojne usluge na letovima aviokompanije Thai Airways i članica Star Alijanse.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Royal-Orchid-Plus-registracija

Registracija može da se izvrši na sajtu aviokompanije Thai Airways. Navedena polja potrebno je popuniti sa ličnim podacima pa kreirati nalog za pristup miljama.

Zarađene milje moguće je potrošiti za besplatnu avio kartu kao i brojne usluge koje na letovima Thai Airways.

Sakupljanje milja

sakupljanje milja

Milje mogu da se sakupljaju na svim letovima Thai Airways. Broj milja koji može da se sakupi uslovljen je izborom tarife, putničke klase i dužine leta.

U okviru promotivnih tarifa, milje se ne mogu sakupljati. Za Thai Airways letove manje od 500 milja dužine, može se sakupiti minimum 500 milja. Sa povećavanjem miljaže leta povećava se broj sakupljenih milja.

U zavisnosti od uslova avionske karte u okviru ekonomske klase procenat sakupljenih bonusa iznosi od 25% do 100%, u premium klasi 110%, royal silk klasi 125%, u royal prvoj klasi 150%.

Trošenje milja

trosenje-milja

Royal Orchid milje možete potrošiti na različite načine:

  • kupovinom avio karta na Thai Airways i u okviru Star Alijanse
  • banke i telekomunikacione mreže
  • hotelski smeštaj, rent-a car agencije
  • usluge biznis klase i korišćenje salona
  • dodatan komad prtljaga

Statusi članstva

Royal-Orchid-Plus-statusi

Sakupljeni bonusi omogućavaju putnicima napredovanje po nivoima članstva.

Royal Orchid Plus nivoi članstva

  • Osnovni – stiče se prilikom učlanjenja u program lojalnosti.
  • Silver stiče se nakon 10 000 milja tokom jedne kalendarske godine. Putnici imaju sledeće povoljnosti: dodatni 10kg prtljaga, prioritetna prijava na let na šalteru, brza traka.
  • Gold stiče se nakon 50 000 milja tokom jedne kalendarske godine. Check in na posebnim šalterima, dodatnih 20kg prtljaga, besplatna rezervacija sedišta u željenoj zoni, pristup biznis salonu.
  • Platinum – status namenjen je redovnim putnicima royal silk i royal prve klase. Potrebno je sakupiti 80000 milja tokom 12 meseci u biznis i prvoj klasi. Pored posebnih šaltera za prijavu na letu, brze trake, punik može poneti dodatno 30kg predatog prtljaga, izbor sedišta u željenoj zoni i apsolutni komfor na letu.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Sofi Klaric

Iskoristila sam milje za noćenje u hotelu sa 5*, fantastičan osećaj 🙂

5 godina ago

Review Royal Orchid Plus.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *