Privilege club

Privilege Club je program lojalnosti avio kompanije Qatar Airways. Pri kupovini i obavljanju datog leta se sakupljaju milje ili Qpoeni, koji se dodaju na Privilege Club račun korisnika. One se mogu zameniti za niz pogodnosti koje su u ponudi po statusima nivoa članstva.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Privilege-club-registracija

Registracija je besplatna – na web stranici – Club Login, nakon čega se dobija identifikacioni broj računa na koji se dodaju sakupljene milje. Registracija je moguća samo za osobe starije od 18 godina.

Sakupljanje milja

Qatar Privilege Club sakupljanje milja

Milje se sakupljaju prilikom svakog leta avio kompanijom Qatar Airways ili nekom od njenih avio partnera. Nakon prve online rezervacije dobija se 2000 milja, a 500 za svaku narednu online rezervaciju. Sakupljene milje važe najmanje 3 godine, a ističu na kraju polugodišnjeg perioda kada su bile zarađene. MIlje se mogu i kupiti na sajtu avio kompanije.

Qpoeni se dobijaju za održavanje statusa članstva ili prelaska na veći nivo članstva. Sakupljaju se na isti način kao i milje. Broj poena koji se dobija zavisi od destinacije, klase i avio kompanije kojom se putuje.

Trošenje milja

Privilege-club-trosenje-milja

Qatar Privilige Club trošenje milja

  • upgrade na višu klasu
  • šoping u nekom od butika na međunarodnom aerodromu Hamad
  • višak prtljaga – pruža mogućnost zamene milja za višak prtljaga. Nagrada za višak prtljaga se može iskoristiti za minimalno 1kg i maksimalno 10kg, sa izuzetkom letova ka ili iz Amerike, gde se otkupnina naplaćuje po komadu.
  • nagradna avio karta za letove avio kompanije Qatar Airways i njenih partnerskih avio kompanija
  • popust na avio karte ka određenim destinacijama
  • hotelski smeštaj
  • milje se mogu pokloniti ili prebaciti na račun drugog korisnika

Statusi članstva

Privilege-club-statusi

U zavisnosti od broja sakupljenih milja, odnosno Qpoena, postoje statusi članstva unutar programa lojalnosti, a samim tim i različite privilegije:

Burgundy: 150 Qpoena potrebno za prelazak na silver; 25% miljaže za članove porodice na Qatar airways letovima i 100% na letovima avio kompanija sa kojima nije partner, fleksi nagrade …

Silver: 135 ili 270 Q poena za održavanje statusa za 12 odnosno 24 meseca; 300 Qpoena za prelazak na Gold; 25% statusnog bonusa na Qatar Airways i 50% miljaže po članu porodice na sve dostupne letove, fleksi nagrade, prioritetna prijava na let, ukrcavanje, željeno mesto u avionu, besplatna usluga za višak prtljaga, pristup salonima …

Gold: 270 ili 540 Q poena za održavanje statusa za 12 odnosno 24 meseca; 600 Qpoena za prelazak na Gold; 70% statusnog bonusa na Qatar Airways i 100% miljaže po članu porodice na sve dostupne letove, nagrade, prioritetna prijava na let, ukrcavanje, željeno mesto u avionu, besplatna usluga za višak prtljaga, pristup salonima, Al Maha usluga “Meet and assist” …

Platinum: 540 ili 1080 Qpoena za održavanje statusa za 12 odnosno 24 meseca; 100% statusnog bonusa na Qatar Airways i 100% miljaže po članu porodice na sve dostupne letove, nagrade, prioritetna prijava na let, ukrcavanje, željeno mesto u avionu, besplatna usluga za višak prtljaga, pristup salonima, Al Maha usluga “Meet and assist” …

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Petar

Za one koji često putuju odlična stvar. Ja često koristim u zamenu za avio karte, eventualne promene, smeštaj …

5 godina ago

Review Privilege club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *