Panorama Club

Panorama Club je program lojalnosti namenjen redovnim putnicima avio kompanije Ukraine International Airlines.

Sakupljene milje mogu da se iskoriste za besplatnu avio karta kao i mnogobrojne usluge na letovima aviokompanije Ukraine International Airlines.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Panorama-Club-registracija

Registracija može da se izvrši na sajtu aviokompanije Ukraine International Airlines. Navedena polja potrebno je popuniti sa ličnim podacima pa kreirati nalog za pristup miljama. Kliknite ovde za registraciju.

Zarađene milje moguće je potrošiti za besplatnu avio kartu kao i brojne usluge koje na letovima Ukraine International Airlines.

Sakupljanje milja

sakupljanje milja

Za svaki 1usd koji korisnici potroše prilikom kupovine karte u zavisnosti da li su Classic, Premium ili Elit članovi dobijaju 5,7 ili 10 milja.

Milje se sakupljaju na: regularnim letovima kao i na code-share letovima pod uslovom da je karta rezervisana kod Ukraine International  Airlines.

Milje se ne sakupljaju: na čarter letovima, kod refundiranih i neiskorišćenih karata, na code chare letovima na kojima Ukraine International Airlines nije glavni prevozilac.

Dodatne milje mogu se sakupljati i boravkom u određenim hotelima, korišćenjem rent-a-car usluga.

Trošenje milja

Trosenje

Panorama milje možete potrošiti na različite načine:

  •  kupovinom avio karta na Ukraine International Airlines
  • telekomunikcione svrhe, banke
  • hotelski smeštaj, rent-a car agencije
  • donacija u dobrotvorne svrhe

Statusi članstva

Sakupljene milje mogu se koriste za prelazak na veći nivo članstva.

Panorama Club statusi

  • Classic – dobijaju 5 milja za svaki potrošeni 1usd prilikom kupovine aviokarte, odnosno 7 milja za 1 usd prilikom kupovine dodatnih usluga na letu. U okviru ovog statusa validnost milja je 36 meseci.
  • Premium – postaje se sa sakupljenih 20 000 statusnih milja ili 25 segmenta, 25% popusta prilikom kupovine usluga na letu, dodatan komad prtljaga, prioritetno ukrcavanje i prijava na letu.
  • Elite – postaje se sa sakupljenih 40 000 statusnih milja ili 50 segmenta, 50% popusta prilikom kupovine usluga na letu, dva dodatana komada prtljaga, prioritetno ukrcavanje i prijava na letu.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Oleg Pavlovic

Letim do Kijeva svake nedelje poslovno. Postao sam član programa lojalnosti da bih imao popust prilikom kupovine avio karata.

5 godina ago

Review Panorama Club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *