Norwegian Reward

Program lojalnosti Norwegian Reward omogućava svojim lojalnim putnicima da uživaju u raznim pogodnostima nakon sakupljenih CashPoints.

Poeni se sakupljaju nakon svakog leta ili korišćenjem usluga partnerskih rent-a car kompanija, hotela, butika i raznih radnji ili online trgovinom.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Norwegian-Reward-registracija

Registracija možete izvršiti na Norwegian Reward log in. Besplatna je i dostupna svima. Potrebno je uneti mejl adresu i po koracima tražene podatke.

Prijava na program

Moguće je napraviti jedan nalog za čitavu porodicu i na taj način svaki član porodice uključujući i decu, sakuplja poene.

Na mail će vam stići potvrda o otvorenom nalogu, kao i broj benefit kartice koji je potrebno uvek da dostavite prilikom kupovine avio karte.

Sakupljanje milja

Norwegian-Reward-sakupljanje-milja

Poeni CashPoints se sakupljaju pri svakom letu sa avio kompanijom Norwegian Air i korišćenjem usluga partnerskih rent-a car kompanija, kupovinom online ili u nekom partnerskih butika i radnji, ili odsedanjem u nekom od hotela. Procentualno po uslugama poeni se sakupljaju na sledeći način:

  • 2% Cash Points poena se sakuplja na LowFare tarifama i 10% poena na Flex tarifama
  • 5% poena na odsedanje u nekom od preko 400 000 hotela u 60 zemalja
  • 3% poena na rent-a car kompanije u Francuskoj, Španiji i SAD; 5% poena u ostatku zemalja

Trošenje milja

Norwegian-Reward-trosenje-milja

Sakupljeni CashPoints se mogu trošiti na sledeće pogodnosti:

  • nagradne avio karte
  • dodatni prtljag
  • rezervacija sedišta
  • promene avio karte (datum, destinacija, vreme i sl.)
  • osiguranje u slučaju otkazivanja leta
  • brza traka

Nagrade poput besplatnog predatog prtljaga, korišćenje brze trake, besplatne rezervacije sedišta i povećanje za 2% poena se dobujaju nakon svakog šestog leta sa avio kompanijom. Dobijena nagrada je validna narednih 12 meseci. U toku jedne kalendarske godine moguće je dobiti ukupno 8 nagrada. 

Putnik može sam odabrati koju nagradu bi želio da dobije s tim što se besplatni predati prtljag može dobiti nakon 18 iskorišćenih letova.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Maja

Već dugo sam njihov član i veoma sam zadovoljna. Najbolja povoljnost je menjanje karte, jer mi se često desi da menjam datum putovanja a to iziskuje dodatne troškove.

5 godina ago
dunja

Maja

pogodnosti su im fine, poeni se brzo prikupe

5 godina ago

Review Norwegian Reward.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *