MilleMiglia

MilleMiglia je program lojalnosti Alitalia avio kompanije. U sklopu programa postoje 3 načina na kojim se skupljaju milje: YoungKids i Corporate.

Young programu se mogu priključiti osobe od 14 do 25 godina. U startu se dobija 4000 milja, 50% više milja za svaki Alitalia let, 20% refundacije na milje koje se potroše prilikom kupovine Alitalia nagradne karte.

Kids programu mogu pristupiti deca od 2 do 13 godina. Ukoliko su roditelji članovi MilleMiglia programa, potrebno je samo da registruju dete i automatski milje idu na njihov nalog.

Corporate je program za srednje i velike kompanije. Potpisivanjem ovog ugovora se smanjuju troškovi poslovnih putovanja, postoje benefiti poput specijalnih tarifa, veće fleksibilnosti itd…

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

MilleMiglia-online-registration

Registracija se vrši na stranici Log In i svoju karticu dobijate direktno na kućnu adresu. Prilikom učlanjenja dobijate 2000 milja u roku od tri meseca od dana registracije.

Sakupljanje milja

Alitalia ima preko 60 komercijalnih partnera, tako da se skupljanje milja može vršiti koristeći usluge avio prevoza, hotelskog smeštaja ili iznajmljivanjem kola. Broj milja koje se skupe prilikom leta zavisi od distance i klase kojom se putuje. Posebno treba obratiti pažnju da stečene milje ne isteknu usled ne-korišćenja, što se dešava ukoliko nema aktivnosti na nalogu 24 meseca.

Trošenje milja

MilleMiglia-trosenje-milja

Postoje dva načina kako se mogu potrošiti milje koje ste sakupili tokom svojih putovanja:

  • Gratis karta
  • Menjanje klasa

Statusi članstva

MilleMiglia-statusi-clanstva

Postoje tri nivoa članstva: Silver – Ulisse klub, Gold – Freccia Alata klub, Platinum – Freccia Alata Plus klub.

Pogodnosti članstva:

  • prioritet prilikom rezervcije na let
  • prioritet pri ukrcavanju
  • pristup Alitalia salonima
  • besplatan dodatni prtljag i transport sportske opreme na svim letovima

Članovi Ulisse kluba dobijaju 25% ekstra milja na letovima avio kompanije Alitalia i na letovima njihovih partnerskih avio prevoznika. Članovi Freccia alata kluba dobijaju 50%, Freccia Alata Plus dobija 75% ekstra milja.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

ANA

Super program, porodicno smo ukljuceni jer cak i deca od 2 do 13 godina mogu imati svoju karticu

5 godina ago

Review MilleMiglia Program.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *