Lotusmiles

Lotusmiles je program lojalnosti avio kompanije Vietnam Airlines  koji je koncipiran, kao i mnogi drugi, na principu sakupljana milja pri svakom letu sa avio kompanijom Vietnam Airlines kao i korišćenjem usluga njenih partnerskih kompanija, hotela, restorana, rent-a car agencija i sl. Što više milja sakupite to imate više pogodnosti.

Aviokompanije članice

Registracija

online-registracija

Registracija je dostupna na web stranici avio kompanije Vietnam Airlines. Svaka osoba, uključujući decu stariju od 2 godine može da se registruje i postane član ovog programa lojalnosti.

Potrebno je se uloguje na web stranicu avio kompanije ili njene mobilne aplikcije i popuni online formular. Nakon toga se dobija referentni broj računa na koji se sakupljaju milje.

Sakupljanje milja

let

Milje se sakupljaju pri svakom letu sa avio kompanijom Vietnam Airlines, kao i na letovima partnerskih avio kompanija. Takođe, mogu se sakupljati i korišćenjem usluga partnerskih rent-a car agencija, banaka, odsedanjem u hotelima itd.

Takođe, pilikom online kupovine karti dobija se dupli iznos milja. Milje se mogu dokupiti, ukoliko fali određeni broj za nagradu.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu iskoristiti za ogroman broj povoljnosti u ponudi:

  • nagradne avio karte Vietnam Airlines letova i partnerskih avio kompanija
  • dodatna količina dozvoljenog prtljaga
  • upgrade na višu klasu putovanja

Milje se mogu prebaciti na račun druge osobe.

 

Statusi članstva

status

Pored nagradnih milja, mogu se sakuljati i bonus milje koje omogućavaju napredovanje u nivoima članstva:

Silver 

Početni status. Potreban je jedan klalifikovani let ili milja. Na raspolaganju su benefiti partnerskih banaka i hotela.

Titanium

15000 milja ili 20 kvalifikovanih letova. Benefiti: usluge partnerskih hotela, banaka, dodatna količina predatog prtljaga, prijava na let na posebni šalterima itd.

Gold

30000 milja ili 30 kvalifikovanih letova. Mogu se koristiti benefiti partnerskoh banaka i hotela.U ponudi su i: dodatna količina dozvoljenog prtljaga, prijava na let, ukrcavanje i iskrcavanje sa prioritetom itd.

Platinum

50000 milja ili 50 kvalifikovanih letova. Članovi imaju posebne pogodnosti: dodatnu količinu dozvoljenog prtljaga, projava na let, ukrcavanje, iskrcavanje i prtljag sa prioritetom, pristup salonima širom sveta itd.

 

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Boško

Zna li neko gde se vrši registracija? Korisna stvar…

4 godine ago

Review Lotusmiles.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *