KrisFlyer

KrisFlyer program lojanosti omogućava specijalne benefite. Članstvo u KrisFlyer programu pruža mogućnost dobijanja nagradnih milja za svaki obavljeni let aviokompanijom Singapore Airlines kao i partnerskim aviokompanijama.

Putnici mogu svoje milje iskoristiti za nagradni let ili za prelazak na višu putnu klasu kako Singapore Airlines tako i partnerskih aviokompanija.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

KrisFlyer-registracija

Registracija može da se izvrši na web sajtu Singapore Ailrinesa, potrebno je u određena polja uneti lične podatke, kontakt adresu nakon toga putnik dobija korisničko ime i šifru koja mu omogućava jednostavan pregled ostvarenih putovanja i nagradnih milja.

Sakupljanje milja

krisflyer-sakupljanje-milja

Milje se sakupljaju na svim redovnim letovima avio kompanija Singapur Airlines i partnerskih aviokompanija. Putnik ima mogućnost da preuzme KrisFlyer digitalnu karticu za članstvo preko mobilne aplikacije Singapur Air, sa kojom može da koristi usluge salona na aerodromu, hotela, da iznajmi automobil, da kupuje preko kartice i tako sakuplja milje.

Članovi Kris Flyera imaju dodatni popust prilikom unapred odabranog sedišta, kupljenog prtljaga, kao i drugim dodatnim ponudama.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na neke od sledećih pogodnosti:

  • nagradna karta,
  • promena na višu klasu (upgrade),
  • hotelski smeštaj, rent-a car, šoping
  • donirati milje u dobrotvorne svrhe

Statusi članstva

krisflyer-statusi
KRIS FLYER Program Lojalnosti Statusi Članstva
  • Elit Silver – potrebno je 25 000 milja da postanete član, prilikom pristupanja članstvu dobijate određeni broj milja I članstvo će trajati godinu dana. Ukoliko letite sa partnerskim aviokompanijama zaradite ćete određene milje koje možete takođe iskorititi. Broj elit milja zavisi od klase sa kojom letite.
  • Elit Gold – 50 000 milja, prioritetna prijava na let, pristup biznis salonu, ukracavanje i predaja prtljaga, veći broj milja.
  • Elit Gold Rewards – postaje član kada nakon više godina članstva sakupite određeni broj elitnih milja. Putnik je u mogućnosti da milje koje je stekao iskoristi za prelazak u veću klasu i niz drugih beneficija.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Rašović

Jusuf

Posedujem elit gold članstvo, zaista puno letim zbog privatnog biznisa. Milje često doniram u dobrotvorne svrhe..

5 godina ago

Review KrisFlyer.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *