Infinity Mileagelands

Infinity Mileagelands je program lojalnosti avio kompanije EVA Air koji se zasniva na sakupljanju milja koje se kasnije mogu trošiti na neke od povoljnosti i privilegija.  Milje se mogu sakupljati na više načina: na letovima EVA Air i njenih partnerskih avio kompanija, kao i korišćenjem usluga partnerskih hotela, rent-a car kompanija, online radnji i butika itd.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Infinity-Mileagelands-registracija

Registracija se može obaviti na sajtu avio kompanije. Potrebno je popuniti formular sa traženim podacima. Nakon registracije status i broj milja stižu na mejl kao i sve aktuelne ponude i povoljnosti.

Registracija je dostupna putnicima starijim od dve godine.

Sakupljanje milja

Infinity-Mileagelands-sakupljanje

Članovi programa lojalnosti mogu sakupljati milje na svakom EVA Air ili UNI Air međunarodnom letu ili na letovima članica Star Alijanse. Takođe, postoji i mogućnost sakupljanja istih putem usluga partnerskih hotela, rent-a car agencija, kreditnih kartica određenih banki i sl.

Putnici mogu kupiti milje na sajtu avio kompanije.  One se mogu koristiti za neku povoljnost ali ne i za napredovanje u statusima nivoa članstva.

Trošenje milja

Infinity-Mileagelands-trosenje

Sakupljene milje se mogu trošiti na dole navedene pogodnosti:

  • nagradne avio karte – mogu se dobiti za 15000 milja
  • upgrade na višu klasu putovanja – sa sakupljenih 3000 milja
  • upgrade na višu klasu putovanja sa 50% popusta kod međunarodnih EVA Air, UNI Air i Star Alijanse letova

Milje se mogu trošiti i na odsedanje u nekom od partnerskih hotela, na usluge rent-a car kompanija, kupovinu u online buticima itd.

Milje se mogu pokloniti i prebaciti na račun druge osobe.

Statusi članstva

Infinity-Mileagelands-statusi

Pored nagradnih milja sakupljaju se i statusne milje koje omogućavaju napredovanje po statusima članstva.

Infinity Mileagelands kartice i članarine

Green – početni status pri registraciji. Putnici imaju mogućnost rezervacije sedišta unapred za ekonomsku i premium klasu kad su u pitanju standardna sedišta, i sedišta po izboru za biznis, Laurel Premium i Laurel Royal.

Silver – moguća rezervacija sedišta unapred za ekonomsku i premium klasu kada su u pitanju standardna sedišta, i sedišta po izboru za biznis, Laurel Premium i Laurel Royal. Putnici imaju pravo na dodatnih 20kg ili 1x23kg, i 15% bonus milja.

Diamond / Gold – rezervacija sedišta u željenoj zoni, dodatnih 20kg kod težinskog prtljaga, odnosno 1x23kg kod komadnog. Putnici imaju pravo na 25% bonus milja.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Mia

Veoma su ažurni – redovno me obaveštavaju o povoljnostima putem mejla, tako da sam uvek u toku. Moj statusni nivo je silver i mogu da ponesem dodatno prtljaga, da izaberem sedište na svakom letu…redovno milje trošim na šoping i kozmetiku …

5 godina ago

Review Infinity Mileagelands.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *