GarudaMiles

GarudaMiles je program lojalnosti koji je baziran na sakupljanju milja pri svakom letu i korišćenjem usluga partnerskih kompanija. Sakupljene milje se potom mogu zameniti za neke od nagrada i povoljnosti. Takođe, milje se mogu preneti na nekog od članova familije, prijateljima itd.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

GarudaMiles-online-registration

Registracija se može obaviti na web stranici avio kompanije. Besplatna je i dostupna svim putnicima.

Sakupljanje milja

Garuda Indonesia nudi svojim lojalnim putnicima više načina da sakupe milje. Sakupljaju se pri svakom njihovom letu, i letu partnerskih avio kompanija. Takođe, mogu se sakupiti korišćenjem usluga partnerskih kompanija, agencija za putovanje, pri svakoj trgovini, odsedanjem u određenim hotelima i sl.

Ukoliko vam nedostaju milje za određenu nagradu, možete ih kupiti na sajtu avio kompanije.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na bezbroj povoljnosti i nagrada u ponudi:

  • avio karta
  • putovanje višom klasom
  • odsedanje u nekom od hotela
  • kupovina u nekom od butika i online radnji

Takođe, putnici svoje milje mogu prebaciti na nekog člana porodice ili prijatelja, a mogu ih i donirati nekoj od dobrotvornih organizacija u ponudi na sajtu avio kompanije.

Statusi članstva

GarudaMiles-statusi

Pored nagradnih milja mogu se sakupljati i statusne milje koje omogućavaju napredovanje po nivoima članstva. Novi period članstva važi od prelaska na novi statusni nivo do februara, u proseku između 12 i 23 meseca.

Statusi članstva GarudaMiles

  • GarudaMiles Blue – status svakog novog člana. Prilikom registracije dobija se 1000 milja. Za održavanje statusa potrebna je jedna aktivnost, tj. let tokom 3 godine. Pored nagradnih karata i prelaska na višu klasu putnici imaju i prioritet na listi čekanja.
  • GarudaMiles Silver – 10 000 milja ili 10 kvalifikovanih letova. U ponudi su: nagradni letovi, upgrade na višu klasu, 5kg dodatnog prtljaga, prioritet na listi čekanja, prijava na let na posebnim šalterima na aerodromu Soekarno-Hatta Airport.
  • GarudaMiles Gold – 30 000 milja ili 30 kvalifikovanih letova. Privilegije su sledeće: nagradni letovi, upgrade na višu klasu, 15kg dodatnog prtljaga, prijava na let i ukrcavanje sa prioritetom, 25% bonus milja, prioritet na listi čekanja za rezervaciju, pristup salonima itd.
  • GarudaMiles Platinum – 50 000 milja ili 50 kvalifikovanih letova. Pogodnosti su: 25% bonus milja, 20kg dodatnog prtljaga, prijava na let i ukrcavanje sa prioritetom, pristup salonima, prtljag sa prioritetom, prioritet na listi čekanja za rezervaciju itd.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Danilo

Koristim povoljnosti na njihovim letovima i nekim avio kompanijama sa kojima su partneri. Dobra je stvar što imam pristup određenim salonima i mogu da se prijavim na let i nukrcam sa prioritetom…

5 godina ago

Review GarudaMiles.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *