Flight Club

Program lojalnosti kompanije easyJet namenjen je za putnike koji često putuju, i za njihovu porodicu.

Za razliku od većine ostalih avio kompanija čiji se lojalni programi uglavnom baziraju na sakupljanju i trošenju milja, koncept kompanije easyJet se zasniva na fleksibilnosti i uštedi.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Flight-Club-registracija

Registracija se vrši tako što avio kompanija sama bira putnike kao članove ovog lojalnog programa, one za koje smatra da dovoljno često putuju i zaslužuju njihov poziv. Više o tome pročitajte ovde.

Sakupljanje milja

sakupljanje milja

Prilikom svakog leta neophpdno je da na aerodromu pokažete svoju benefit karticu kako bi sakupili milje. Naravno, možete je uneti i prilikom online kupovine avio karte.

Benefiti programa – Garancija cene

Ako nađete identičan let jeftiniji preko druge aviokompanije, tada će putniku kompanija nadoknaditi razliku između cene letenja na easiJet.com i standardne cene druge aviokompanije.  Daže mu vaučer za let EasiJet u vrednosti od 10% te razlike.

Ekvivalentni let znači onaj koji je:

  • javno dostupan na web stranici druge aviokompanije bilo u vreme koje želite da rezervišete ili u roku od 48 sati nakon rezervacije na EasyJet.
  • polazi i stiže na isti aerodrom (i) kao i easyJet let. Između predviđenih vremena leta (i dolaska i odlaska) leta easyJet-a i leta koji obavlja druga avio-kompanija ne sme biti duže od jednog sata.
  • cene koje se upoređuju su najniže standardne cene na odgovarajućim letovima na sopstvenoj veb lokaciji avio kompanije. One uključuju obavezne takse, ali isključujuc neobvezni prtljag, sedišta ili druge troškove.Da biste podneli zahtev po ovoj garanciji cene, moraćete da vodite evidenciju letova i cene koje nudi druga avio-kompanija i nazovite tim za korisničku službu Flight Club-a kako bi mogli da potvrde vaš zahtev. Ovo može potrajati i do 48 sati od vremena kada podnesete svoj zahtev.

Garancija cene nije dostupna ako ste izvršili bilo kakav let ili promenu imena originalne rezervacije. Garancija cene odnosi se samo na easyJet letove i ne uključuje dodatne usluge kao što su iznajmljivanje automobila ili hotela. Takođe, morate putovati na rezervisanim letovima da biste iskoristili ovu garanciju cene. Imajte na umu da ova pogodnost ne važi za Flight Club poslovne partnere.

Trošenje milja

Flight-Club-trosenje-milja

Benefiti ovog lojalnog programa, za razliku od trošenja sakupljenih milja, se odnose na:

  • Neograničenu promenu letova bez plaćanja penala, izuzev razlike u tarifi, ako postoji
  • Besplatna promena imena 5 puta godišnje
  • Refundacija razlike u ceni ako putnik pronađe nižu cenu za let koji je već kupio
  • Razne specijalne ponude

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

dunja

Tereza

Bolji program lojalnosti nisam videla

5 godina ago
Marko Bajcetic

Dubravka

“Refundacija razlike u ceni ako putnik pronađe nižu cenu za let koji je već kupio”. Nadam se da je ovo istina:)

5 godina ago

Review Flight Club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *