Fidelys

Fidelys program lojalnosti funkcioniše tako što se sakupljaju milje pri svakom letu sa avio kompanijom Tunisair i korišćenjem usluga njenih partnerskih hotela, rent-a car kompanija, mobilne telefonije i slično.  Date milje se mogu kasnije iskoristiti za neke od povoljnosti u ponudi.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Fidelys-registration

Registracija je moguća samo za fizička lica i možete je izvršiti na Tunisair Fydelis login. Najmlađi član program lojalnosti može biti starosti od 2 godine.

Nakon registracije dobija se privremena kartica sa brojem računa na koji se dodaju milje. Svaki novi član dobija 600 milja. Nakon obavljenog prvog leta dobija se kartica prvog statusa članstva – classic.

Sakupljanje milja

Fidelys-sakupljanje-milja

Nakon svakog obavljenog Tunisair leta, dobijaju se milje. Mogu se sakupiti i putem korišćenja usluga partnerskih hotela, rent-a car kompanija, mobilne telefonije… One mogu biti:

  • nagradne milje – sakupljaju se zarad određenih nagrada i povoljnosti
  • statusne mije – služe za napredovanje po nivoima članstva

Svaki novi član dobija 1000 milja za dobrodošlicu, 600 bonus milja za svakog novog online člana, 100 milja za svaku dodatnu informaciju (br. lične karte, telefona, pasoša i sl.), 600 milja za mejl adresu.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na neke od povoljnosti u ponudi:

  • nagradna karta – može se pokloniti nekom drugom
  • dodatni komad prtljaga pored dozvoljenog
  • prioritetno ukrcavanje
  • prtljag sa prioritetom
  • pristup nekom od salona
  • prioritetna prijava na let
  • upgrade na višu klasu

Milje se ne mogu kupiti niti pokloniti nekoj drugoj osobi. Ukoliko vam fali određeni broj milja za neku nagradu i sl. mogu se dokupiti na web stranici avio kompanije.

Statusi članstva

Asiana-Club
Fidelys program lojalnosti statusi članstva

Statusne milje se sakupljaju na kvalifikovanim Tunisair letovima ili njihovim kod šer letovima. One služe za napredovanje u nivoima članstva koji sa sobom nose određene privilegije i povoljnosti. Postoje tri nivoa članstva:

Classic – traje 3 godine. Neke od pogodnosti: treći po prioritetu na listi čekanja na aerodromu, prtljag sa prioritetom, veća količina dozvoljenog prtljaga, kupovina avio karte sa miljama do 7 dana pre planiranog leta…

Silver – traje 12 meseci. Sa sobom nosi prilvilegije: 25% bonus milja, drugi po prioritetu na listi čekanja na aeorodromu, prtljag sa prioritetom, veća količina dozvoljenog prtljaga, kupovina nagradne avio karte sa miljama do 3 dana pre leta, pristup biznis salonima …

Gold – traje 12 meseci. Prednosti su: dodatni komad dozvoljenog prtljaga, prijava na let sa prioriteom, prtljag sa prioritetom, korišćenje brze trake, mogućnost kupovine nagradne karte u bilo kom trenutku, pristup biznis salonima, 50 % bonus milja …

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Sara

Često putujem sa Tunisair i registrovala sam se prošlog leta na program lojlanosti. Iznenadila sam se kad sam odmah dobila 1000 milja za dobrodošlicu – nije mi trebalo mnogu da sakupim još i iskoristim ih na šoping i avio karte.

5 godina ago

Review Fidelys.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *