Executive Club

Program lojalnosti Executive Club funkcioniše tako što putnici pri svakom letu i korišćenjem usluga kod partnera, hotela, rent-a car kompanija sakupljaju Avios poene. Sakupljeni poeni se mogu koristiti na razne pogodnosti koje nudi ovaj program. Pored Avios poena sakupljaju se i Tier statusni poeni koji omogućavaju napredovanje u nivoima članstva.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Executive-Club-registracija

Registracija je besplatna i vrši se na web stranici British airways executive club login. Nakon registracije se dobija korisnički nalog koji se može deliti sa porodicom i prijateljima i tako sakupljati brže poene.

Sakupljanje milja

Executive-Club-sakupljanje-milja

Avios poeni se sakupljaju kada se leti sa avio kompanijom British Airways i njihovim partnerskim avio kompanijama, kupovinom usluga kod partnera, hotela, rent-a car kompanija itd. Avios poeni se mogu kupiti i pokloniti nekom prijatelju ili članu porodice. Poeni se poništavaju samo ukoliko je korisnički nalog neaktivan tri godine.

Trošenje milja

Executive-Club-trosenje-milja

Sakupljeni Avios poeni se mogu trošiti na razne pogodnosti u ponudi:

  • Letovi sa British Airways i Oneworld partnerima
  • Upgrade u višu klasu
  • Iznajmljivanje automobila
  • Odsedanje u partnerskim hotelima

Statusi članstva

Executive-Club-statusi-clanstva
Executive Club Program Lojalnosti Statusi Članstva

Pored Avios poena članovi programa lojalnosti sakupljaju i Tier statusne poene. Sa Avios poenima se dobijaju nagrade, dok Tier poeni služe za napredovanje u statusima članstva. Tier poeni se ne mogu kupiti niti pokloniti i resetuju se svake godine. Stoga je potrebno sakupiti određeni broj poena kako bi se ostalo u željenom statusu.

Postoje 4 nivoa članstva:

Blue: Početni status koji dobija svaki član pri učlanjenju. Neki od benefita su željena mesta u avionu i obroci koji se čuvaju u bazi podataka i time su grantovana pri svakoj narednoj rezervaciji. Ukoliko je let zauzet, blue članovi imaju priopritet na listi čekanja u odnosu na ostale putnike koji to nisu.

Bronze: Status se dobija nakon sakupljenih 300 Tier poena. Neke od benefita su: prioritetna prijava na let i ukrcavanje, 25% bonus Avios poena, besplatan izbor sedišta 7 dana pre leta.

Silver: Nakon 600 sakupljenih Tier poena. Pogodnosti: prioritena prijava na let i ukrcavanje, dodatna količina prtljaga, 50% bonus Avios poena, pristup biznis salonima, besplatan izbor sedišta tokom rezervacije …

Gold: Postaje se član sa 1200 Tier poena. Benefiti: pristup salonima za prvu klasu, prijavljivanje na let i ukrcavanje na posebnim šalterima za prvu klasu, 100% bonus Avios poena, dodatna količina prtljaga, veći broj nagradnih letova, besplatan izbor sedišta tokom rezervacije.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Helena

Trebalo mi je malo više vremena da dobijem bronze status – dosta je povoljnosti i privilegija.

5 godina ago

Review Executive Club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *