Boomerang Club

Boomerang Club je jedan od programa lojalnosti Eurowings avio kompanije. Milje se mogu skupiti na svakom letu ove avio kompanije, kao i na letovima partnerskih avio kompanija.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Boomerang-Club-online-registration

Registracija za ovaj program lojalnosti se može izvršiti na stranici Eurowings Boomerang Club login. Aplikacija se sastoji od par osnovnih pitanja.

Nakon završene registracije na mail vam stiže broj članske kartice i potvrda da ste uspšeno kreirali nalog. U svakom trenutku možete da izmenite svoje podetke, proverite stanje zarađenih milja, vidite istoriju letova.

Sakupljanje milja

Milje se prvenstveno sakupljaju prilikom svakog Eurowings leta, ali ima i dodatnih opcija. Putnici mogu milje sakupiti i korišćenjem usluga partnera ove avio kompanije.

Partneri ove avio kompanije su hotelski lanci, prodavnice, osiguravajuće kuće, itd. Prilikom svake kupovine leta, putnici mogu birati da li će milje da im se računaju u sklopu ovog programa ili Miles&More programa. Sakupljene milje se ne mogu prebaciti sa jednog programa na drugi.

Sakupljanje poena

Veoma je važno da prilikom kupovine avio karte prodavcu kažete broj benefit kartice ili online unesete u polje predviđeno za to ako se odlučite za let Eurowings kompanije.

Druga mogućnost je unos broja na aerodromu prilikom predaje prtljaga i čekiranja.

Poslednja varijanta za koju imate rok 6 meseci nakon završenog putovanja je da pošaljete avio kompaniji skenirane bording karte i onda će vam oni ručno uneti poene na nalog.

Trošenje milja

trosenje-milja

Nagradni let se dobija kada se sakupi 10.000 milja, dok je povratni let moguć kada se sakupi 20.000 milja. Povratni let moguć u celoj Eurowings mreži (sa svim plaćenim taksama i naknadama). Sve milje koje su sakupljene u ovom programu se mogu trošiti samo na Eurowings letovima.

U svakom trenutku, na svom nalogu, možete online da imate uvid u broj sakupljenih milja i na koji način možete da ih iskoristite.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Jelena Seratlic

Nevena

Cesto letim do Minhena sa njima, moram poveriti koliko milja imam do sada

5 godina ago

Review Boomerang Club.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *