Beyond Business

Beyond Business je program lojalnosti avio kompanije Qatar Airways. Namenjen je prvenstveno za pravna lica, tačnije mala i srednja preduzeća i firme.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

Beyond-business-online-registration

Registracija je dostupna za preduzeća unutar Evrope i Amerike. Registracija se vrši na web stranici Qatar Airways Beyond Business login unosom potrebih podataka (naziv firme, zemlje u kojoj se nalazi, delatnost koju obavlja …).

Sakupljanje milja

Beyond-business-sakupljanje-milja

Firma  za svaki potrošeni dolar svojih zaposlenih, prilikom putovanja, dobija Qrewards poene, koji se mogu upotrebiti za kupovinu novih letova.

Qrewards je nova valuta koju Qatar Airways primenjuje u ovom korporativnom programu. Vrednost 1Qrewords je 1 dolar.

Qrewards se može sakupljati bilo da se avio karte rezervišu putem sajta avio kompanije ili preko agenata.

Trošenje milja

Beyond-business-trosenje-milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na neke od pogodnosti u ponudi: novi letovi bez obzira na datum putovanja, prelazak u višu klasu, nagrade …

Upravljanje Beyond Business nalogom se vrši preko portala na kome se mogu videti, stanje Qrewards poena, izveštaji i birati nagrade.

Statusi članstva

Beyond-business-statusi

Beyond Business statusi članstva

Elevate: početni nivo gde se zarađuju 1 Qrewards za svaki potrošeni dolar. Zaposleni imaju pravo na benefite Qatar Airways Privilege Club.

Accelerate: stiče se nakon potrošnje 25.000$. Na ovom nivou se dobijaju 2 Qrewards poena za svaki potrošeni dolar. Zaposleni imaju pravo na dve propusnice za bilo koji salon avio kompanije Qatar Airways, privijelige Privilege Club, i dobija se poklon članstvo za Silver Privilege Club nivo za dva zaposlena.

Ascent: stiče se nakon potrošenih 100.000$. Na ovom nivou dobijaju s 3 Qrewards poena za svaki potrošeni dolar. Zaposleni stiču pravo na 5 propusnica za bilo koji salon avio kompanije Qatar Airways, poklon članstvo za Gold Privilege Club nivo za 5 zaposlenih i pogodnosti Privilege Club za sve zaposlene.

Ascent: dostiže se sa potrošenih 100.000 USD; dobijate 3 Qrewards poena za svaki potrošeni dolar; pet propusnica za bilo koji salon Qatar Airways-a; poklon članstvo za Gold nivo Privilege Club-a za petoro vaših zaposlenih; Privilege Club benefiti za sve vaše zaposlene.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Manja

Naša firma je regfistrovana na ovu vrstu programa lojalnosti – mi svi kao zaposleni koristimo povoljnosti u ponudi i dobijamo određene benefite.

5 godina ago

Review Beyond business.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *