Avios

Program lojalnosti funkcioniše tako što putnici pri svakom letu i korišćenjem usluga kod partnera, hotela, rent-a car kompanija sakupljaju Avios poene. Sakupljeni poeni se mogu koristiti na razne pogodnosti koje nudi ovaj program.

Pored poena sakupljaju se i Tier statusni poeni koji omogućavaju napredovanje u nivoima članstva.

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

online-registracija

Registracija se može izvršiti putem ovog linka.

Sakupljanje milja

sakupljanje-milja

Poeni se sakupljaju kada se leti sa avio kompanijom Level i njihovim partnerskim kompanijama, kupovinom usluga kod partnera, hotela, rent-a car kompanija itd. Mogu se kupiti i pokloniti prijatelju ili članu porodice. Poeni se poništavaju samo ako je korisnički nalog neaktivan 3 godine.

Trošenje milja

trosenje-milja

Sakupljeni bodovi se mogu trošiti na razne pogodnosti u ponudi:

  • Letovima Level avio kompanijom i Oneworld partnerima
  • Prelazak u višu klasu putovanja
  • Iznajmljivanje automobila
  • Odsedanje u partnerskim hotelima

Statusi članstva

Statusi članstva

Pored poena, članovi sakupljaju i Tier statusne poene. Sa poenima se dobijaju nagrade, dok su Tier poeni za napredovanje u statusima članstva. Tier poeni se ne mogu kupovati niti poklonjati i resetuju se svake godine. Zbog toga je potrebno sakupiti određeni broj poena kako bi se ostalo u željenom statusu.

4 nivoa članstva

Blue – početni status koji se dobija pri učlanjenju. Benefiti koji se mogu izdvojiti su željena mesta u avionu i obroci koji se čuvaju u bazi podataka i time su grantovana pri svakoj narednoj rezervaciji. Ukoliko je određeni let rasprodat, blue članovi imaju prioritet na listi čekanja u odnosu na ostale putnike koji to nisu.

Bronze – se dobija nakon sakupljenih 300 Tier poena. Neki od benefita su: prioritetna prijava na let i ukrcavanje, 25% bonus Avios poena, besplatan izbor sedišta 7 dana pre leta.

Silver – nakon 600 sakupljenih Tier poena. Benefiti: prioritena prijava na let i ukrcavanje, dodatna količina prtljaga, 50% bonus Avios poena, pristup biznis salonima, besplatan izbor sedišta tokom rezervacije…

Gold – potrebno 1200 Tier poena. Pogodnosti: pristup salonima za prvu klasu, prijavljivanje na let i ukrcavanje na posebnim šalterima za prvu klasu, 100% bonus Avios poena, dodatna količina prtljaga, veći broj besplatnih letova, besplatan izbor sedišta.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Marko Bajcetic

Toriceli

Nikako da se popnem na ovaj Silver nivo:)

5 godina ago
Marko Bajcetic

Kristina

Clan sam i ovo zaista nudi sve navedene privilegije

5 godina ago

Review Avios.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *