AAdvantage

AAdvantage program lojalnosti omogućava svojim vernim putnicima sakupljanje milja na svakom letu avio kompanijom American Airlines i članica alijanse Oneworld.

Milje mogu sakupljati i korišćenjem neke od usluga od preko 1000 partnera avio kompanije American Airlines kao što su hoteli, rent-a car kompanije…

pronadji-let-cta-dugme

Aviokompanije članice

Registracija

AAdvantage-registracija

Registracija se vrši na web stranici American Airlines Aadvantage login. Besplatna je i dostupna svima. Potrebno je popunuti formular sa traženim podacima nakon čega se dobija referentni broj računa na koji se dodaju milje.

Sakupljanje milja

AAdvantage-sakupljanje-milja

Milje se mogu sakupiti na letovima American Airlines kao i članica Oneworld alijanse. Odsedanjem u nekom od partnerskih hotela, iznajmljivanjem automobila kod rent-a car kompanija, trgovinom u nekom od butika i radnji…

Korisnici mogu takođe preuzeti posebne AAdvantage kartice MileUp card, Platinum Select Card, Executive card na kojima sakupljaju milje pri svakoj kupovini, korišćenjem usluga benzinskih pumpi, restorana ….

Milje se dodaju i pri svakoj dodatnoj usluzi na letu, tako da recimo putovanje sa kućnim ljubimcem donosi sa sobom određeni broj milja.

Trošenje milja

Sakupljene milje se mogu trošiti na neke od povoljnosti u ponudi:

  • prelazak na višu klasu na American Airlines letovima i njenih partnera avio kompanija
  • nagradne avio karte koje se mogu koristiti za letove American Airlines i članica Oneworld alijanse
  • promene na karti, datum putovanja, destinacije i sl.

Sakupljene milje se mogu pokloniti, a isto tako i donirati nekoj od dobrotvornih organizacija. Takođe, ukoliko fale milje za neku nagradu, mogu se dokupiti na web stranici avio kompanije.

Statusi članstva

AAdvantage program lojalnosti statusi članstva

Na kvalifikovanim letovima sa American Airlines i avio kompanija članica Oneworld alijanse se sakupljaju kvalifikovane milje ili kvalifikovani dolari ili segmenti, koji omogućavaju napredovanje po nivoima statusa članstva:

  • AAdvantage Gold: besplatan prelazak na višu klasu na letovima od 500 milja ili manje. Prelazak na višu klasu od 24h pre leta, 40% bonus milja, besplatna  Main Cabin extra sedišta pri rezervaciji, besplatna mesta u željenoj zoni, 1 predati prtljag.
  • AAdvantage Platinum: prelazak na višu klasu na letovima od 500 milja i manje u terminu od 48h pre leta, 60% bonus milja, besplatna Main Cabin extra sedišta i sedišta u željenoj zoni, 2 predata prtljaga.
  • AAdvantage Platinum Pro: upgrade na višu klasu u terminu od 72h pre leta, 80% bonus milja, besplatna Main Cabin extra sedišta i sedišta u željenoj zoni, 2 besplatna prtljaga.
  • AAdvantage Executive Platinum: prelazak na višu klasu u terminu moguća od 100h pre leta. 120% bonus milja, besplatna Main Cabin extra sedišta i sedišta u željenoj zoni, 3 besplatna prtljaga. Nakon sakupljenih 150.000 kvalifikovanih milja dobijaju se dodatni benefiti.

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Miljan

Da li neko zna je li registracija besplatna? Čuo sam dobre komentare, a često putujem …

5 godina ago

Review AAdvantage.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *