Kupite avio karte na liniji Beograd Portorož i upoznajte prelepi gradić slovenačkog primorja. Smešten u Piranskom zalivu, nalazi se na obali Jadrana na krajnjem jugozapadu zemlje, nedaleko od granice sa Hrvatskom.

Luka ruža, kako glasi njen italijanski naziv, nekada je bila malo ribarsko selo, a danas je jedan od najrazvijenijih i omiljenih turističkih centara čitave regije i luksuzno mondensko letovalište.

Predivne plaže i priroda koja okružuje ovaj biser Istre uz najsavremeniju marinu, ekskluzivne hotele i gastronomske specijalitete učiniće vaš boravak nezaboravnim.

Kako da brzo i lako rezervišete avio karte Beograd Portorož?

Na početku stranice, u dva prazna polja za pretragu destinacija, unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i POW za Portorož).

Kada odredite tačne datume polaska, povrataka i ukupan broj putnika, kliknite na Pronađi let. Pojaviće se lista letova sortiranih po ceni i vremenu trajanja, a nakon što izaberete odgovarajući, možete završiti besplatnu rezervaciju.

SlovenijaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ako rezervišete avio karte na relaciji Beograd Portorož, lepote i odredišta koja se posebno ističu su:

  • Muzej solinarstva
  • Crkva Svete Marije od Rozarija
  • Piran
  • Prirodni rezervat Strunjan
  • Postojnska jama

Kompanija Adria Airways redovno saobraća do Portoroža, a jeftine cene letova pogledajte na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Omiljeno šetalište, ulica Obala, mesto je gde pored užitka možete videti i radnje sa suvenirima, ukrasnim predmetima i garderobom. U blizini Tartinijevog trga u susednom Piranu naći ćete veliki broj prodavnica odeće, obuće, autentičnih proizvoda i umetnina. Ekskluzivne brendove i poznate juvelirnice potražite u buticima u okviru luksuznih hotelskih kompleksa.

Ako kupovinu volite da obavljate na jednom mestu, preporučujemo odlazak u neki od tržnih centara u okolini ovog letovališta. Najpopularniji su Park Center Koper, Planet Koper i Mercator Center Koper.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko odlučite da odmor provedete u najekskluzivnijem slovenačkom letovalištu, najpristupačnije cene smeštaja možete naći na linku hoteli u Portorožu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Slovenački

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

POW

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dobrosav

Kada bi bio direktan let iz mog grada do ove prelepe destinacije sigurno bi putovala…

5 godina ago

Review Portorož.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *