Rezervišite avio karte za Karlove Vari i upoznajte najpoznatije češko lečilište smešteno na zapadu zemlje nedaleko od granice sa Nemačkom.

Jedna od najpoznatijih svetskih banja, koja je ime dobila po Karlu Lukseburškom, nalazi se na čak tri reke, a okružena je šumovitim planinama i brdima.

Mondenski rehabilitacioni centar, prepoznatljiv i po priozvodnji čuvenog likera Beherovka, može se pohvaliti izuzetnim arhitektonskim zdanjima i turizmom koji se ovde razvija vekovima.

ČeškaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ukoliko poželite da kupite avio karte i posetite nadaleko poznatu češku banju, preporučujemo da obavezno obiđete sledeće znamenitosti:

  • Kolonade
  • Muzej stakla
  • Dvoržakov park
  • Crkvu Svetog Petra i Pavla
  • Zamak Loket

Gde da kupite avio karte za Karlove Vari?

Između Karlovih Vari i Moskve postoji direktan let avio kompanije Pobeda Airlines, a najpovoljnije cene potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

U Karlovim Varima ljubiteljima kupovine savetuje se da obrate posebnu pažnju na specijalne prodavnice koje nude domaće proizvode. Moser shop nudi vrhunske proizvode od kristala napravljene u istoimenoj istorijskoj fabrici. Posetioci će biti zadivljeni neverovatnim izborom kristalnog posuđa, ukrasa i zanimljivih suvenira koje je nemoguće pronaći izvan Češke. U gradu postoji nekoliko Moser-ovih prodavnica, a jedna od najvećih nalazi se u ulici Trziste.

Svi koji vole elegantan nakit biće prijatno iznenađeni izborom dragocenog nakita koji je dostupan u Roial Gold zlatari.

ikona naslovaHoteli

hotel

Kada odlučite da se malo opustite i svoj odmor provedete u ovom mondenskom lečilištu, potrebno je pronaći i mesto gde ćete odsesti. Veliku ponudu hotela i apartmana po pristupačnim cenama možete pogledati na stranici smeštaj u Karlovim Varima.

ikona naslovaTransport

Transport

Grad se može udobno obići peške, ali automobil ili motori su vrlo korisni za istraživanje okolnih područja. Takođe postoji sjajna autobuska linija koja saobraća celim gradom. Autobus je veoma efikasan za kretanje po gradu, a cena karte iznosi samo 18 kruna. Taksiji se lako mogu naćina autobuskoj stanici Trznice. Železnička stanica nalazi se na oko 5 minuta hoda.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

CZK

ikona language

Češki

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip E)

ikona airport

KLV

ikona naslovaAerodromi Karlove Vari

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

bojan

Sandra Filipović Saki

Ovo je jedan od najlepših gradova. Kupila sam avio karte prošle godine i putovala u januaru. Grad je kao iz bajke. Mnogo je bilo romantično

4 godine ago

Review Karlove Vari.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *