Kupite avio karte za Paderborn i upoznajte grad koji je ime dobio po najkraćoj reci u zemlji. Okružen parkovima i jezerima, smešten na severu Nemačke, između Dortmunda i Hanovera.

Osnovan od strane Karla Velikog, prepoznatljiv po katedrali i baroknoj crkvi, značajan je centar kompjuterskih tehnologija u kome se nalaze brojne domaće i svetske kompanije.

Bogato kulturno nasleđe, muzeji, palate i dvorci, puno zelenila i crkava koje privlače posetioce iz svih krajeva Evrope, očaraće i vas svojim izgledom i lepotom.

Želite da rezervišete avio karte za Paderborn u samo par koraka?

Unesite troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i PAD za Paderborn) u prazna polja za pretragu letova, na samom početku stranice.

Kada odredite broj putnika i datume putovanja, kliknite na dugme Pronađi let. Iz sortirane liste po ceni i vremenu trajanja, pronađite onaj koji vama najviše odgovara i završite potpuno besplatnu rezervaciju.

NemačkaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

Znamenitosti i atrakcije

Ako rešite da rezervišete avio karte za Paderborn, popularnija turistička odredišta koja treba izdvojiti su:

  • Katedrala
  • Nova gradska većnica
  • Muzej u carskoj palati
  • Tvrđava Wewelsburg
  • Palata Schloss Neuhau

Kompanija Lufthansa direktno saobraća između Minhena i Paderborna, a najpovoljnije cene letova potražite na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

Dok prolazite i uživate u šetnji pešačkim ulicama od glavne železničke stanice do ulice Giersstraße, možete naći prodavnice sa veoma širokom ponudom proizvoda. Ovde se nalaze suvenirnice, radnje sa autentičnim predmetima i umetninama, butici sa popularnim domaćim i stranim brendovima.

U blizini većnice i centralnog gradskog trga možete videti i ekskluzivniju garderobu i juvelirnice. Tržni centri pored kupovine na jednom mestu nude i različite vidove zabave, a najposećeniji su Südring Center, Libori-Galerie i Dören Park.

ikona naslovaHoteli

hoteli

Ukoliko planirate da posetite grad na najkraćoj nemačkoj reci, veliki izbor smeštaja po pristupačnim cenama potražite na linku hoteli u Paderbornu.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

EUR

ikona language

Nemački

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

PAD

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Dobroslavka

Avionom mi je skupo, ali zato autobusom mogu da putujem, pa koliko god da traje putovanje

5 godina ago

Review Paderborn.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *