Rezervišite avio karte na liniji Beograd Skoplje i posetite glavni i najveći grad Severne Makedonije.

Univerzitetski, inustrijski i finansijski centar zemlje, smešten na obalama reke Vardar, nalazi na severu republike u prostranoj skopskoj kotlini.

Multikulturalna metropola, poznata po gostoprimljivosti i gastronomiji, u kojoj se jasno naziru uticaji okolnih naroda i osvajača, danas je sve značajnije turističko odredište.

Beograd Skoplje avio karte – rezervacija

Do Skoplja iz Beograda možete leteti avio kompanijom Air Serbia, a Croatia Airlines povezuje direktno ovaj grad sa destinacijama u okruženju.

Popunite formu za pretragu destinacija na početku stranice i obezbedite avio karte po najboljoj ceni. Za Beograd unesite BEG, a za Skoplje SKP. Let avionom traje oko 45 minuta.

TURISTIČKE ATRAKCIJE

U makedonskoj prestonici će vas dočekati prepoznatljiv južnjački duh i ljubazni domaćini. Ljudi su toliko pristupačni, otvoreni i neposredni, da ćete se osećeti kao kod kuće.

Kada kupite avio karte za Skoplje i rešite da upoznate grad, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Dušanov most
  • Arheološki muzej
  • Tvrđavu Kale
  • Staru Čaršiju
  • Kanjon Matka

ŠOPING

  • Skopje City Mall je najveći shopping mall u Makedoniji. Na tri sprata nalazi sa preko 150 radnji različitih brendova, a tu si i restorani, kafići i hipermarketi, igraonice za decu, bioskop…
  • Ramstore Mall je manji šoping mall koji se nalazi u samom centru grada i prostire se na dva sprata.

HRANA I RESTORANI

U makedonskoj nacionalnoj kuhinji oseća se veliki turski uticaj sa primesama Grčke i Srbije. Gastronomija se bazira na mesu uz dosta povrća, pitama i jelima od testa, sa nezaobilaznim mlečnim proizvodima u svim oblicima.

  • Turli tava (đuveč) je jelo od janjetine, piletine i svinjetine uz patlidžan, papriku i krompir.
  • Makedonska pogača se priprema sa ovčijim sirom a servira se uz ovčije kiselo mleko.
  • Ohridski čomlek je jelo od telećeg mesa, luka, bibera, paprike, ulja i sirćeta.

HOTELI

Ako ste već pronašli i kupili jeftine avio karte do Skoplja, neophodno je obezbediti smeštaj. Najveću ponudu sa najboljim cenama mižete pogledati na linku hoteli u Skoplju.

TRANSPORT

Kada nakon leta avio kompanijom Air Serbia sletite na aerodrom Skoplje, postoje dva načina da stignete do željene destinacije:


Autobusom 
– od aerodroma do centra grada postoje linije Vardar Expressa po utvrđenom redu vožnje, a cena karte iznosi oko 3€.

Taksijem – vozila možete naći ispred terminala i na licu mesta ugovoriti cenu i vožnju. Uobičajen iznos do centra iznosi oko 20€.

Kirila Marija

Kirila Marija

Odusevile smo se drugarice i ja

5 godina ago
Milena Krstic

Dejan

Odlično je što postoje Air Serbia direktni letovi Beograd Skoplje! A i kako vidim cena avionske karte je relativno povoljna. Samo mi još nedostaje red letenja pa sve da bude kompletno

5 godina ago
Milena Krstic

Bojan :)

Ako možete pošaljite mi promotivne cene avionskih karata za direktan let na mail molim vas. Želim da me obaveštavate svaki put kada postoji neka promocija

5 godina ago
Milena Krstic

Neverni Toma

Tražio sam najjeftinije promo karte, ali se nisam baš snašao.. Meni ustvari treba avionska karta za prekosutra u jednom pravcu, pa ako možete pomozite mi. Obavezno mi označite i koji avion je u pitanju.

5 godina ago
Milena Krstic

Aleksandra Popović

Koliko košta avio karta za mart mesec? Treba mi najjeftinija ponuda! Da li ima neka akcija sada?

5 godina ago
Milena Krstic

Milena Kostić

Zdravo,
videla sam vaš oglas na Facebooku i da piše da može kod vas da se kupi jeftina avio karta Beograd Skoplje. Koliko košta i kojim danima su letovi? Pozdrav i unapred hvala

5 godina ago

Review Skoplje. Odustani od odgovora

Share
Published by
Jelena Seratlic

Recent Posts

Samara

4 godine ago

Džoudži

4 godine ago

Sen Deni

4 godine ago

Zaporožje

4 godine ago

Čang Mai

4 godine ago

Harkov

4 godine ago