Kupite avio karte na relaciji Beograd Malme i posetite treći po veličini švedski grad. Smešten na krajnjem jugu zemlje nasuprot Kopenhagena, nalazi se na obali moreuza Eresund, koji ga razdavaja od danske prestonice.

Važna skandinavska luka, nekada sedište brodogradnje i industrije, danas se smatra ekološkim i zelenim centrom ovog dela Evrope.

Izuzetno bogato kulturno i istorijsko nasleđe, prirodne lepote i znamenitosti koje je okružuju, čine je omiljenom metropolom među mnogobrojnim posetiocima.

Kako da rezervišete avio karte na liniji Beograd Malme?

U prazna polja za pretragu destinacija na početku stranice neophodno je uneti troslovne kodove gradova (BEG za Beograd i MMX za Malme).

Nakon šro odredite datume polaska, povratka i broj putnika, kliknite na dugme Pronađi let. Iz liste letova sortiranih po ceni i dužini trajanja izaberite onaj koji vam najviše odgovara i završite rezervaciju koja je potpuno besplatna.

ŠvedskaDržava
EvropaKontinent

ikona naslovaTurističke atrakcije

atrakcije-i-znamenitosti

Ako rezervišete Beograd Malme avio karte, preporučujemo da obavezno obiđete:

  • Trg Stortorget
  • Dvorac Malmea
  • Toranj Torso
  • Crkvu Svetog Petra
  • Folkets park

Low cost avio kompanije Ryanair i Wizz Air redovno saobraćaju do grada na jugu Švedske, a jeftine i direktne avionske letove možete naći na našem sajtu.

ikona naslovaShopping

Šoping

U omiljenoj trgovačkoj i pešačkoj ulici Södergatan u Starom gradu, nalaze se radnje popularnih i ekskluzivnih svetskih brendova. Odeću i obuću poznatih robnih marki, umetnine i lokalne proizvode pogledajte u prodavnicama duž Stora Nygatan i Jöns Filsgatan. Suvenire i tradicionalne predmete potražite u blizini trgova Stortorget i Gustav Adolfs Torg.

Ukoliko kupovinu hoćete da obavite na jednom mestu , a da se pritom i zabavite, predlažemo vam neke od tržnih centara. Izdvajamo Emporia Shopping Center, Triangeln i Hansa.

Najjeftinije avio karte pronađite na našem sajtu.

ikona naslovaHoteli

hotel

Kada poželite da upoznate zelenu prestonicu Skandinavije, najširu ponudu smeštaja po povoljnim cenama možete naći na linku hoteli u Malmeu.

Avio karte za direktan let rezervišite što pre.

ikona naslovaOsnovne informacije

ikona money

SEK

ikona language

Švedski

ikona time-zone

GMT +1:00

ikona plug

220 - 240 V
(Tip F)

ikona airport

MMX

ikona naslovaAviokompanije koje lete sa ove destinacije

ikona naslovaAerodromi Malme

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Dragan Dačić

Dragan Dačić

Hrana na ulici je jeftina i povoljno moze da bude putovanje na kraju. Jos sam nasao avio karte na Abago po ekstra ceni.. Iz Nisa je najbolja cena za direktan let

5 godina ago

Review Malme.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *