Embraer ERJ175

Embraer ERJ175 pripada familiji aviona ERJ namenjene za regionalne letove. Karakterišu ga veliki prozori pod savršenim uglom, dva sedišta u redu i prostrani predgradak za ručni prtljag.                              avion-12

Dizajniran za letove kratkog do srednjeg dometa, Embraer 175 odlikuje fleksibilna konfiguracija sedišta tako da možete uskladiti kapacitet sa potražnjom na tržištu.

U biznis klasi se nalazi po jedno sedište u redu što daje dodatni komfor. Proizvodi manje buke tokom leta s obzirom da su mu motori smešteni iznad krila. Kao i ostali avioni ove familije poseduje Centralni kompjuter za nadzor u realnom vremenu i momentalno otkrivanje greške u sistemu.

U pogledu putničkog iskustva, Embraer se osjeća više kao veliki mlaznjak nego regionalni mlaznjak. Sedišta i prolazi su široki, nadstrešnice su dovoljno velike da smestite prtljag pune veličine, avion je prilično tih, motori su preko krila. Posebna pažnja je usmerena na smanjenoj emisiji ugljen dioskida.

Karakteristike aviona

E175 je malo poboljšana verzija E170 od  jula 2005. godine.  Ovaj model obično smešta oko 78 putnika u tipičnoj konfiguraciji jedne klase, 76 u konfiguraciji dve klase i do 88 u konfiguraciji većeg modela. Pokreće ga General Electric motori snage 62.28 kN.

Krajem 2017. godine Embraer je najavio E175SC (specijalna konfiguracija), ograničeno na 70 sedišta kao što je E170 da bi iskoristio poboljšanja performansi E175, ali i dalje je u skladu sa klauzulama o opsegu američke aviokompanije, koja operatore ograničava na 70 mesta.

Embraer prodaje E175SC kao zamenu za stariji Bombardier CRJ700 sa 70 sedišta sa boljom efikasnošću i većom prvom klasom. U 2018. godini novi E175 ima vrednost od 27 miliona američkih dolara, za koju se predviđa da će pasti na 3–8 miliona američkih dolara.

American Airlines poseduje avion ovog tipa u svojoj floti sa kapacitetom od 80 mesta.

Da pogledate raspored sedišta u avionu, kao i njihove karakteristike kliknite ovde.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: Embraer

Model: ERJ175

Kapacitet sedišta: 80

Dužina: 31.68m

Raspon krila: 28.7m

Brzina krstarenja: 870km/h

Visina krstarenja: 12.500m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Aleksija

U ovim avionima je najbolja usluga na prekookeanskim letovima

5 godina ago

Review Embraer ERJ175.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *