Cessna Citation CJ4

Cessna Citation CJ4 definiše vrhunske performanse inovativnog mlaza. Letelica CJ4 je dodala brzinu, domet i veličinu kabine u odnosu na svog prethodnika, a da pritom ne snosi operativne troškove srednjeg aviona.

Karakteristike aviona

Za korporativne putnike kao i za vlasnike-operatere, ovaj CITATION mlaz zadovoljava potrebu za udobnošću srednje veličine. Njegova svestrana kabina sadrži prostor za deset putnika, sedišta koja se mogu pratiti, individualna kontrola klime i zabava visoke rezolucije.

Standardna mogućnost CJ4 uključuje poboljšano praćenje vremenskih prilika preko sistema Rockvell Collins RTA-4112 MultiScan ™ Veather Radar. Piloti mogu da koriste ovaj čvrsti radarski sistem da detektuju vremenske sisteme i da se kreću po njima kako bi smanjili turbulencije.
Detekcija vremenskih prilika kratkog, srednjeg i dugog dometa uključena je sa više radarskih skeniranja pod izabranim uglovima nagiba. Na bilo kojoj visini ili rasponu, sistem prikazuje optimizovanu vremensku sliku za pilota.

 

avion-6

Centar za osvežavanje, izvlačeći stolovi i obilno  skladištenje zaokružuju udoban let. COLLINS AEROSPACE PRO LINE 21 avionska garnitura omogućava jednom pilotu da efikasno upravlja avionom  CJ4. Karakteristike se dopunjavaju u jednoj  tački i pružaju putnicima, posadi za vreme leta vrhunski ugođaj i zadovoljstvo.

Citation CJ4 jet redefiniše svestranost za takozvani “light jet”. Dobio je u brzini, efikasnosti i veličini putničke kabine u odnosu na svog prethodnika. Kabina je prilagođena za 10 osoba dajući im sav neophodan komfor i udobnost putovanja.

Hann Air poseduje avion ovog tipa u svojoj floti, sa kapacitetom od 6 mesta.

Abago korisnička podrška

call-centarU svakom trenutku 24/7/365 možete da nas kontaktirate i rezervišete kartu za vaše putovanje.  Takođe, za višedodatnih  informacija oko aviona kojim letite.

Proizvođač: S

Model: CJ14

Kapacitet sedišta: 10

Dužina: 16.26m

Raspon krila: 14.49m

Brzina krstarenja: 833km/h

Visina krstarenja: 13.710m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Sladjana Stanisic

Bobana

Prošlog leta smo leteli ovim avionom iz Dizeldorfa do Luksemburga – nemam reči za udobnost, ambijent i uslugu na letu. Sve pohvale.

5 godina ago

Review Cessna Citation CJ4.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *