Canadair Regional Jet 1000

avion-4Canadair Regional Jet 1000 je najveći i poslednji proizvedeni avion CRJ serije kanadskog proizvođača Bombardier.Najčešće služi za regionalne letove. U poređenju sa drugim avionima CRJ serije, ovaj avion ima veće prozore, poboljšano osvetljenje bazirano na LED tehnologiji i više komfora, kao i audio i video sisteme za zabavu.

Bombardier je izvršio revoluciju u regionalnom vazduhoplovstvu sa svojim avionima serije CRJ, koji u kontinuitetu kreću svet napred. Kao najuspešnija svetska regionalna letelica, regionalni mlaz serije CRJ poleće otprilike svakih 10 sekundi na globalnom nivou.

Dodatne informacije

Optimizovani za regionalne rute srednjeg trajanja vožnje, avioni serije CRJ pružaju su se pokazali kao najbolji u klasi kada je u pitanju ekonomičnost, i postavljaju rekorde za najniže sagorevanje goriva i pogonske troškove. Oni takođe nude proverenu pouzdanost, zajedničku flotu i povećan komfor putnika.

Ovaj avion, koji je započeo regionalnu mlaznu revoluciju vazduhoplov serije, CRJ je transformisao industriju svojom izuzetnom ekonomičnošću poslovanja. Sa novom kabinom ‘ATMOSPHERE’, avioni serije CRJ 1000 i dalje predstavljaju referentnu meru za regionalnu avijaciju širom sveta.

CRJ1000 avion operaterima pruža izbor ili kombinaciju vazduhoplovnih vozila u skladu sa njihovim specifičnim potrebama, od proširivanja centra do usluga do tačke, doslovno. A pošto avioni serije CRJ imaju koristi od čak 97% zajedničkog rejtinga pilota, operatori mogu da ojačavaju svoje flote, istovremeno štedeći na operacijama i infrastrukturi.

Ovaj avion sa svoja 104 sedišta saobraća na Air France letovima unutar Francuske i prema Korzici.

Za više informacija i detalja o avionu kliknite ovde.

Raspored sedišta

Kapacitet putnika koji CRJ 1000 avion može da smesti broji do 104. Sedišta su duž čitavog aviona poređana u dve kolone od po 2 sedišta u redu, tj. po konfiguraciji 2+2.  avionu postoji samo jedna klasa kojom se leti – ekonomska.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: Bombardier

Model: 1000

Kapacitet sedišta: 104

Dužina: 39.10m

Raspon krila: 26.20m

Brzina krstarenja: 871km/h

Visina krstarenja: 12.497m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Cviko

Mislim da bi svaka avio kompanija trebala da ima ovaj avion u svojoj floti

5 godina ago

Review Canadair Regional Jet 1000.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *