Airbus A321-100/200

avionOvaj model u poređenju sa prethodnikom A320 je duži. Druge manje vidljive promene uključuju snažnije motore, ojačani donji deo i veće gume, sve u cilju da se nosi sa dodatnom težinom aviona. Putničke kabine pružaju izuzetno udobno iskustvo putovanja, a konfiguracija sedišta za biznis i ekonomsku klasu je fleksibilna i može se menjati u zavisnosti od preferencije.

O Airbus-u A321 – 100/200

U sklopu flote Lufthansa i kapacitetom sedišta od 200 mesta, saobraća na kratkolinijskim i srednjelinijskim letovima. Lufthansa u svojoj floti poseduje ovih aviona više neg od bilo koje druge serije. kao i svi modeli iz porodice i ovaj avion  takođe dobija bodove za nisku potrošnju goriva, jako nizak nivo buke i pohvale za redukovanje izduvnih gasova.

U sklopu Swiss flote ima 219 mesta. Da saznate više o avionu kliknite ovde.

Asiana Airlines u svojoj floti poseduje dva aviona ovog tipa.

Jednako kao i ostali modeli aviona iz porodice Airbus, i ovaj a koristi najsavremeniji sistem upravljanja ‘fly by wire’ koji prenosi komande pilota elektronski, a ne mehanički. Ovo daje prednost pilotima koji bez dodatne obuke mogu upravljati bilo kojim modelom aviona iz ove porodice.

pronadji-let-cta-dugme

Proizvođač: Airbus

Model: 321-100/200

Kapacitet sedišta: 219

Dužina: 44.51m

Raspon krila: 34.10m

Brzina krstarenja: 840km/h

Visina krstarenja: 12.500 m


Mapa sedišta

Mapa sedišta

Aviokompanije

Prijava na newsletter za avionske karte

Obaveštenja, popusti i akcije

Želim prvi da saznam najjeftinije cene avio karata!

Treba vam pomoć?

Pomoć

Kontaktirajte nas ukoliko vam je potrebna pomoć oko rezervisanja avio karte ili neka dodatna informacija. Mi smo tu za vas.

Anonimni

Bozidar

Dorucak, pa film, par pica i laaanding

5 godina ago

Review Airbus A321-100/200.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *