Tsaradia je avio-kompanija sa sedištem u Antananarivu, Madagaskar. Ona je podružnica avio-kompanije Air Madagascar i započela je letove 2. jula 2018. godine.

Tsaradia je lansirana kao podružnica avio-kompanije Air Madagascar, nakon strateškog partnerstva između avio-kompanija Air Austral i Air Madagascar.

Ime kompanije u prevodu znači „dobar let“ ili „dobro putovanje“ na malgaškom jeziku, maternjem jeziku Madagaskara. Logotip prikazuje šarenog i stilizovanog lemura, životinju koja je endemska vrsta za Madagaskar.

WEB CHECK-IN

Putnici koji lete sa avio-kompanijom Tsaradia mogu se jedino prijaviti na let na aerodromskom šalteru.

Ako putnici imaju potvrđenu rezervaciju, mogu se prijaviti na let čim se otvore odgovarajući šalteri za prijavu. Između vremena otvaranja šaltera (2 sata pre polaska) i vremena zatvaranja (45 minuta pre polaska), može se prijaviti predati prtljag i preuzeti bording karta, neophodna za ukrcavanje na let. Obavezno se prijavite pre nego što se šalteri za prijavu zatvore, jer će vam se u suprotnom možda odbiti ukrcavanje ili, još gore, izgubiti kartu.

Let sa presedanjem

U slučaju da putovanje uključuje jedan ili više letova sa konekcijom (presedanje na aerodromu), putnik treba naglasiti da li želi da se njegov prtljag prijavi do krajnjeg odredišta ili želi da prtljag preuzme i opet ga prijavi na šalter do krajnjeg odredišta.

Putem ovog linka možete se upoznati sa destinacijama do kojih putuje avio-kompanija Tsaradia.

Marko Bajcetic

Srecko

E alal vam vera sto imate informacije za ovu kompaniju. Imao sam jednom priliku da putujem sa njima, prijatno sam bio iznenadjen. Jedno od najpozitivnijih putovanja avionom.

4 godine ago

Review Tsaradia. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago