Albawings je albanska nisko-budžetna avio-kompanija, sa sedištem u Tirani, na međunarodnom aerodromu Majka Tereza Tirana. Osnovana je u februaru 2015. godine. Kompaniju su osnovala dva preduzetnika – Gentjan Kole i Dhimiter Tola, čija je široka poslovna pozadina uglavnom u turističkoj industriji u Albaniji.

Zanimljivosti

Ova kompanija je od albanske uprave civilnog vazduhoplovstva 4. februara 2016. godine dobila prestižni AOC sertifikat. Prvi avion kompanije, Boeing 737-500, sa kojom je Albawings započeo svoje poslovanje, naziva se “Duh Tirane”.

Kompanija trenutno zapošljava oko 100 talentovanih i marljivih ljudi. Većina njih ima veliko iskustvo u turizmu i avio industriji. Bilo da se radi o nadgledanju letenja, pomaganju klijentima putem telefona, uvek postoji visoko obučen profesionalac koji se brine o stvarima.

WEB CHECK-IN

Online prijava dostupna je od 15 dana do 2 sata i 30 minuta pre polaska za letove Albawings avio-kompanije. Putnici trebaju uneti šifru rezervacije i svoje ime i prezime. Nakon uspešne prijave, neophodno je da odštampaju kartu i ponesu je sa sobom na dan leta.

Putnici bez dodeljenog sedišta moći će da dokupe opcija sedišta tokom prijave za let ili mogu da se prijave 24 sata pre polaska. Ako putnici putuju sam predatim prtljagom, trebaju ga predati na šalteru aerodroma pre polaska.

Putnici koji polaze iz Tirane i oni koji putuju sa bebom, moraće da se prijave za let na aerodromu.

Prijava preko partnerskih avio-kompanija

U slučaju da se Albawings kupovina avio-karata izvrši na web lokacijama partnerskih avio-kompanija, za prijavu za let preko interneta se mora koristiti elektronski broj kupljene avio-karte.

Marko Bajcetic

Žurica

Kad god sam letio sa ovom kompanijom do Italije, karte su bile i više nego povoljne. Usluga zaista besprijekorna i letovi uvijek na vrijeme.

4 godine ago

Review Albawings. Odustani od odgovora

Share
Published by
Marko Bajcetic

Recent Posts

Air Montenegro

3 godine ago

Hawaiian Airlines

4 godine ago

South African Airways

4 godine ago

China Eastern Airlines

4 godine ago

Philippine Airlines

4 godine ago

Mandarin Ailrines

4 godine ago